Aftensmad

Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 9. maj 2014
4 personer Det skal du bruge: Tip!Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.250 g nudler550 g hakket kylling2 spsk hoisinsauce2 spsk

4 personer Det skal du bruge:

Tip!

Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.

250 g nudler550 g hakket kylling2 spsk hoisinsauce2 spsk hvedemelSalt, peber4 tsk sesamolie4 spsk hoisinsauce2 røde chilier200 g markchampignon200 g grønne bønner1 dl vand2 tsk nigellaSådan gør du:Tilberedningstid: ca. 25 minutter1. Sæt en gryde vand over med rigeligt vand til nudlerne. Når det koger tilsæt ½ tsk salt og nudler og kog dem 3 minutter uden låg. Skyl dem herefter i koldt vand.2. Rør kødet med 2 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber.3. Form farsen til små kødboller med en dessert - eller teske.4. Steg dem i 2 tsk sesamolie ved god varme på en slip-let pande ca. 6 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 4 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.5. Skyl og rens chilierne, fjern kerner og frøvægge og snit dem fint. Rens svampene og skær dem i halve stykker. Skyl bønnerne og snit dem på tværs i store stykker.6. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik, kom kødbollerne i retten. Tilsæt 1 dl vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og server.Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.