Kyllingefrikadeller med ingefær
Aftensmad

Kyllingefrikadeller med ingefær

22. september 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Disse skønne kyllingefrikadeller med ingefær er fryseegnede, så lav gerne dobbelt portion.

Denne opskrift er til ca. 2 personer

Det skal du bruge til kyllingefrikadeller med ingefær

250 g hakket kylling (eller kalkun)Salt og peber1 spsk meget finthakketcitrongræs2 kaffir limeblade2 forårsløgLidt chili1 dl rasp1 æg1 lille dåse kokosmælk, 165 mlOlie til stegning

Prøv også: Kyllingefrikadeller med quinoasalat med jordbær

Sådan laver du kyllingefrikadeller med ingefær

Rør kødet med salt og peber og tilsæt citrongræs, smuldrede kaffir limeblade, hakkede forårsløg og lidt chili.

Rør farsen grundigt sammen med rasp, æg og kokosmælk og form den til frikadeller, som steges på en pande i olie.

Server fx med nudler og grøntsager.

Prøv også: Rejer på spyd marineret i ingefær og citron

Prøv flere hovedretter her