kyllingefilet
Aftensmad

Kyllingefilet med butternutsquash og dadler

8. oktober 2015
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Steg hele middagen i ét ovnfad – så har du hurtigt lækker mad på bordet. Få opskriften på kyllingefilet med butternutsquash og dadler her

Kyllingefilet med butternutsquash og dadler til 4 personer

Tid: 25 minutter. Ovntid: 30 minutter.   DET SKAL DU BRUGE TIL KYLLINGEFILET MED BUTTERNUTSQUASH OG DADLER 500 g butternutsquash 4 spsk. olivenolie 100 g dadler 2 fed hvidløg 4 kyllingebrystfileter ½ bundt timian salt og friskkværnet peber   TILBEHØR 4 dl grov bulgur 100 g rucola 50 g parmesan Tænd ovnen på 200°.   

Opskrift - sådan laver du kyllingefilet med butternutsquash og dadler 

  1. Kyllingefilet: Skær skrællen af butternutsquash-en, og fjern kernerne. Skær den i stave, og læg dem i et ovnfad eller en lille bradepande smurt med lidt olie. Fordel dadler, pillede hvidløgsfed og kyllingefileter oven på butternutsquashen. Krydr med friskhakket timian, salt og peber. Dryp med olivenolie. Steg fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til kyllingefileterne er netop gennemstegte.   2. Tilbehør: Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Skyl og tør rucola. Høvl parmesan i spåner. Top ovnretten med rucola og parmesan lige før servering, og byd bulgur til.  

Få indkøbslisten til denne uges madplan her

 

Tirsdag: Portobellosvampe med pasta - Få opskriften her

Onsdag: Ovnbagt torsk med bønnefritter og kartoffel-selleri-puré - Få opskriften her

Torsdag: Gratin med butternutsquash og gedeost - Få opskriften her

Fredag: Braiseret svinemørbrad med rodfrugter - Få opskriften her