Aftensmad

Ida Davidsen: Karrysildesalat

af Ida Davidsen 25. marts 2013
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: En god dansk frokost byder ofte på et par gode håndmadder - gør lidt ekstra ud af det, og server også Ida Davidsens lækre karrysildesalat

Karrysildesalat

IngredienserRugbrødSmørKryddersildefileter + lidt lageSprængt kalve eller oksetungeHårdkogte ægKarryYmer/græsk yogurt el. lign.AgurkVagtelægLÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrødFremgangsmådeSkær sildefileten fint, evt. i julienne, og rør med fintsnittet kalvetunge, hakkede æg, karry, mælkeprodukt og lidt sildelage.Anret sildesalaten på smurt rugbrød og pynt med masser af frisk agurk, revet i fine strimler, pocherede vagtelæg og et godt drys karry.LÆS MERE: Skal sildemadden være helt klassisk, giver SØNDAG dig her den bedste opskrift på Karrysild