Aftensmad

Hønsesalat med bacon og æble

af Louisa Lorang 13. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er hønsesalat med bacon og æble. Få opskriften her

Så er der dømt fastfood. God, gammeldags hønsesalat med ekstra smag og ekstra grønt!

Hønsesalat til 2 personer:

100 g bacon200 g skyr2 spsk. mayonnaise1 fintrevet pastinak, ca. 75 g1 tsk. dijonsennep1 spsk. karry eller efter smagsalt1 æble i terninger300 g plukket kyllingekød fra onsdag1 bundt purløg, hakket

Tilbehør:

sprød salatrugbrød

Sådan gør du

Rist baconen sprød, og lad den dryppe af på køkkenrulle. Rør skyr og mayonnaise med revet pastinak og sennep. Smag til med karry og salt. Vend æble og kylling i din hønsesalat, og smag til.Vend purløg i (gem lidt til pynt), og anret din hønsesalat på sprød salat toppet med purløg.Servér straks med rugbrød til. TIP: Rester er fantastiske - spis resten af din hønsesalat til frokost dagen efter!