jordskokker
Aftensmad

Fyldte jordskokker med rygeost og rejer

af Timm Vladimir 22. marts 2017
Foto: Columbus Leth
Langtidsbagt, cremet og smagfuld mos rørt med cremefraiche og rygeost og fyldt i sprøde skaller. Sådan har du garanteret ikke smagt jordskokker før! Få opskriften på fyldte jordskokker med rygeost og rejer

Fyldte jordskokker med rygeost og rejer

Tid: 25 minutter. Ovntid: I alt 45 minutter Antal personer: 4 (som snack eller forret)   DET SKAL DU BRUGE 8 jordskokker 3-4 spsk. olie 2 spsk. rygeost 2 spsk. cremefraiche 38 % salt og friskkværnet peber skal af 1 usprøjtet citron sprøjtepose med tylle  
  TIL SERVERING 200 g rejer 16 kviste dild   PRØV OGSÅ: Ovnkylling med jordskokker og æbler  

Opskrift - sådan laver du fyldte jordskokker med rygeost og rejer

  1. Tænd ovnen på 180°. Skrub jordskokkerne rene, og bag dem i ovnen i 30 minutter. Flæk dem, og skrab indmaden ud i en skål. Hæld olien over de tomme skaller, skru ovnen op på 200°, og bag skallerne i ovnen i 15 minutter, til de bliver lysebrune. Rør rygeost og cremefraiche sammen med indmaden fra jordskokkerne, og smag til med salt, peber og fintrevet citronskal. Fyld mosen i en sprøjtepose, og sprøjt den i jordskokkeskallerne.   2. SERVERING: Pynt de fyldte jordskokker med rejer og dild, og servér som en snack eller forret.   PRØV OGSÅ: Jordskokkesuppe med kammuslinger