

Fasansalat à la orange
4. oktober 2011Server fasansalaten som snack til en lækker gæstemenu med vildt, som forret på en lille salat, eller som fyld i en sandwich.
SNACK til gæstemenu med vildt kød
Fasansalat a la orange (Tid: 1 time.)
Ingredienser Fremgangsmåde 1 fasan1 spsk smør
1 øko appelsin
3 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
2 spsk timian
Salt, peber
4 skiver rugbrød
Del fasanen i 4 stykker og brun den i smør i en stor gryde i ca. 8 min.
Dæk fasanen med vand, tilsæt lidt salt og kog den i 50 min.
Pil al kødet af skroget. Gem evt. kogevandet - se tip.
Riv appelsinskallen med et juliennejern.
Filetér appelsinen med en skarp kniv over en skål, så saften opsamles.
Rør mayonnaise med cremefraiche, hakket timian og smag til med salt, peber, appelsinsaft og -skal.
Del fasankødet i mindre stykker og rør det med dressing og appelsinfileter.
Server salaten med ristet rugbrød.
Juliennejern fra SØNDAGs webshop
599 kr. fra BörnerKøb i SØNDAGs webshop
TIP
Kog fasanskrog og kogelagen ind til ½ l sammen med bouillon. Si suppen, tilsæt piskefløde og stegte svampe - og server en lækker suppe.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag gerne til opskriften i kommentarfeltet forneden.
Gæstemenu med vildt - 5 retter:
