Aftensmad

Dild- og æblesild med krydderurtesalat

19. december 2012
af Camilla Zarah Lawes
foto: Bjørn Jakobsen
Julefrokosten: Dild, æbler og sild er et fantastisk miks - server den smagfulde sild til julefroskten

Dild- og æblesild med krydderurtesalat

(Tid: 8 min. + Hviletid : 2 timer)

Ingredienser

4 store marinerede sildefileter

Dressing:1 rødt æble1 dl creme fraiche 18%1 tsk dijonsennep4 spsk hakket dildSaft af ¼ øko-citronHavsalt, peber

Krydderurtesalat:DildKørvelOlivenolieFriskkværnet peber

LÆS MERE: Få mere inspiration til julefrokosten - SØNDAG har samlet 7 lækre opskrifter, der giver den gode julefrokost

Fremgangsmåde

Dræn væden fra sildene, dup dem helt tørre og del dem i lige store firkantede stykker.

Skær æblet i fine terninger, gem lidt til pynt.

Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend sildestykkerne i.

Lad sildene stå på køl mindst 2 timer inden servering.

Anret dildsildene med finthakket æble og den blandede krydderurtesalat.

LÆS MERE: Mangler du mere inspiration til sild, så giver SØNDAG dig her tre opskrifter på lækre sild

Skal der spilles pakkeleg til julefrokosten? Så får du lige reglerne her - god fornøjelse

Find flere lækre opskrifter i vores galleri herunder!