Aftensmad

Bagt torsk med oliven og tomater

af Uddrag fra Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming 5. oktober 2010
4 personerIngredienser:4 torskefileter med skind1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomaterolivenoliefrisk timian, finthakketsmå sorte oliven

4 personer

Ingredienser:4 torskefileter med skind1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomaterolivenoliefrisk timian, finthakketsmå sorte oliven, skåret tilfældigtsalt og pebersaft af 1/2 citronfrisk kørvel, finthakketTibehør: Dampet broccoliSådan gør du:Skær et par store friske tomater i skiver, giv dem et skvæt olivenolie, et drys frisk timian og læg en lille håndfuld sorte oliven ved. Læg de 4 torskefi leter med skindsiden nedad i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie og citronsaft over dem. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.Anret fileterne på fire tallerkener med lidt tomat og oliven, drys med lidt frisk kørvel.Server evt. dampet broccoli til retten.

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof