Annonce
Mad
5. oktober 2010

Bagt torsk med oliven og tomater

4 personerIngredienser:4 torskefileter med skind1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomaterolivenoliefrisk timian, finthakketsmÄ sorte oliven
Af: Uddrag fra Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming
https://imgix.femina.dk/media/b32608189c8542a2b5d60f9b8cb221cc.jpg

4 personer

Ingredienser:
4 torskefileter med skind
1 stor bakke cherrytomater eller nogle store tomater
olivenolie
frisk timian, finthakket
smÄ sorte oliven, skÄret tilfÊldigt
salt og peber
saft af 1/2 citron
frisk kĂžrvel, finthakket

TibehĂžr: Dampet broccoli

SÄdan gÞr du:
SkÊr et par store friske tomater i skiver, giv dem et skvÊt olivenolie, et drys frisk timian og lÊg en lille hÄndfuld sorte oliven ved. LÊg de 4 torskefi leter med skindsiden nedad i et ildfast fad, hÊld lidt olivenolie og citronsaft over dem. SÊt dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Anret fileterne pÄ fire tallerkener med lidt tomat og oliven, drys med lidt frisk kÞrvel.
Server evt. dampet broccoli til retten.

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof

Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.