Aftensmad

Asian hot style suppe med kylling og spidskål

af Louisa Lorang 2. maj 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er asian hot style suppe med kylling og spidskål. Få opskriften her

Skøn, nem og frisk mad! Suppen mætter ekstra godt, fordi der er kokosmælk i.Asian hot style suppe med kylling og spidskål til 2 personer (30 min.)Ingredienser:Suppe:1 løg i både4 limeblade20 g ingefær i skiver½ bundt koriander, stilke1 citrongræs, grofthakket1 spsk. sukker¼ dl limesaft3 spsk. fiskesauce2-3 spsk. rød karrypasta, efter smag, og karry1 dåse kokosmælk, 400 ml1 l vandFyld:150 g risnudler2 kyllingebrystersalt1 rødløg i fine både½ spidskål, snittet1 håndfuld plukket korianderOpskrift - Sådan laver du asian hot style suppe med kylling og spidskål:1. Kom alle suppeingredienserne (undtagen fyldet) i en gryde, og lad suppen småkoge i 20-25 minutter.2. Si suppen over i en ren gryde; kog den op igen.3. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre (eller kog dem efter anvisningen på pakken).4. Pochér kyllingebrysterne i kogende, rigeligt saltet vand i 15-20 minutter, eller til de er gennemtilberedte. 5. Pluk kødet fra hinanden, så snart det er til at røre ved.6. Anret kylling, nudler, kål og løg i to store skåle. Hæld den varme suppe over, og servér straks. TIP: Hvis du ikke vil have for mange kulhydrater, kan du udelade nudlerne og skrue op for kålen. Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften herOnsdag: Hot svin i wrap - Få opskriften herTorsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften herFredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her