https://imgix.femina.dk/media/0961ccdf2d6941a490f7acda92d0612d.jpg
Selvudvikling

Trine Dyrholm: Måtte træne hårdt for at komme i form til Hævnen

27. august 2010
af Britta Bjerre
Foto: Marianne Leth
Trine Dyrholm fortæller, hvordan det var at arbejde sammen med Susanne Bier i forbindelse med Hævnen

Da Trine Dyrholm, 38, begyndte indspilningerne til Susanne Biers nu premiereaktuelle film "Hævnen", var hendes søn Axel 7 måneder gammel.

En måneds tid tidligere havde Trine allieret sig med en personlig træner og var gået i skarp træning for at komme i form. Eller som hun siger det i interviewet i SØNDAG: "For at få min krop og min styrke tilbage".

"Jeg var nødt til at træne for at komme i form til filmen. Susanne vil have, at hendes mennesker i filmene ser godt ud. Så der måtte bruges knofedt".

Om Susanne Bier

Selv om Susanne Bier er en af Danmarks bedste filminstruktører, og Trine Dyrholm må være en af Danmarks bedste skuespillere, er det første gang, de 2 arbejder sammen på en biograffilm.

Om mødet med Susanne Bier siger Trine Dyrholm:

"Susanne er en spændende instruktør at arbejde med. En instruktør, der laver tingene meget undervejs også. Som spiller kan man simpelthen mærke, hvordan hun laver filmen inde i hovedet, imens hun er i gang, og laver om, når der opstår nye muligheder undervejs".

"Og så har Susanne virkelig humor. En meget sarkastisk humor, som lagde sig som en god tone under optagelserne og midt i det ret tunge stof, vi var igennem flere steder. Det var sjovt at møde hende på den måde også. Midt i de mere eller mindre hårde scener var der denne her humor, der bar igennem. Samtidig med at der lige så klart var en seriøsitet hele tiden, der gjorde det muligt at gå ind i det emmotionelle rum, som filmens scener også krævede fred til".

Læs også