Selvudvikling

Støt brysterne med 5 fine netkøb

af Charlotte Hallbæck 30. september 2009
Kampagnen "Støt brysterne" er skudt i gang, og det betyder, at du kan få fingrene i en masse skønne produkter, hvoraf en del af beløbet går til fordel for kampen mod brystkræft. Her får du fem favoritter

Oktober er brystkræftmåned og som altid sælger flere danske firmaer en række produkter til fordel for kampen mod brystkræft. Her får du et udpluk af de mange fine sager, du kan købe direkte på nettet - vælg selv din favorit!

Lidt til håretDet bliver ikke mere feminint end det pink stylingjern fra ghd. Samtidig får du også en opbevaringstaske til accessories, en varmeresistent taske til stylingjernet, en hårbørste samt to hårclips.Køb det her:

Lidt at pynte sig medDet fine armbånd er blevet lidt af en klassiker, og er en fin måde at vise sin støtte til kampagnen på. 25 kr.Køb det her:

Lidt til ansigtetDanske Trine Rønsbøl har udviklet en serie plejeprodukter, som er fri for parfume og hormonforstyrrende stoffer. Vælg mellem 14 forskellige plejeprodukter, der forhandles over hele landet. Body Lotion til 250 kr.Køb det her:

Lidt forkælelse (også til din mand)Det søde lingeri fra Bon'aparte har små sjove kvindetegn på stoffet. Vælg mellem to forskellige bh'er. 149 kr for bh'en, 79 kr. for trusserne.Køb det her:

Lidt til at holde kulden på afstand medDet smukke tørklæde med multifarvede prikker er lavet af uld og silke, og giver dig lige et ekstra pift farve i efterårsmørket.Køb det her:

Køb årets støttearmbånd 2009 herGiv et bidrag til Kræftens Bekæmpelse her

Den internationale brystkræftmåned

Oktober er udnævnt til international brystkræftmåned, og kampen mod brystkræft får derfor ekstra fokus i denne måned. Også på femina.dk er der ekstra fokus på bryster og brystkræft.

  • I Danmark rammes en ud af ti kvinder af brystkræft, hvilket svarer til mere end 4.000 kvinder om året
  • To tredjedele af de kvinder, der rammes, overlever kampen mod brystkræft
  • Brystkræft forekommer oftest hos kvinder over 60, men hyppigheden er stigende blandt de 25-30-årige
  • Kræftformen er blevet mere og mere udbredt de sidste ca. 60 år, mens dødeligheden har været faldende gennem de seneste 10-15 år
  • De allerfleste tilfælde af brystkræft er ikke arvelige
  • Du kan på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside give et bidrag til kampen mod brystkræft, ligesom du søndag den 11. april 2010 kan stemme dørklokker sammen med tusindvis af andre frivillige ved Kræftens Bekæmpelses årlige landsindsamling

Læs også: