https://imgix.femina.dk/media/article/stine-bramsen5737.jpg
Selvudvikling

Stine Bramsen hylder kvindekroppen i ny single

10. september 2015
af Redaktionen
“What you see in magazines ain’t what you’re supposed to be” med disse ord starter Stine Bramsen sin spritnye single “Woman”, der hylder kvindekroppen som den ser ud og ikke som den bør se ud.

Stine Bramsen toner i disse uger frem på alles tv-skærme søndag aften, hvor hun fortolker andre musikeres sange. Men det er ikke kun i fortolkninger af andres musik, at vi kan nyde sangerindens smukke stemme.

Læs også: De bedste produkter til håret

Hun har netop udgivet en helt ny single med titlen “Woman”. Sangen hylder kvindekroppen som den ser ud, og gør op med idealerne der dikterer hvordan man som kvinde i dag bør se ud.

Først sætning i sangen lyder “Det du ser i magasiner, er ikke sådan du bør se ud”, og sender et klart budskab, om at vi ikke skal jage uopnåelige kropsidealer, men derimod have det godt i os selv.

Stine Bramsen giver os en musikalsk pep-talk, og ønsker at alle vi kvinder lærer at elske vores krop og som selv som vi er - ligegyldigt om vi har topmave, lange fødder, eller store lår. Vi skal lade vores individualitet skinne igennem, og ikke være bange for at skille os ud fra hvad vi ser i film og på modemagasinernes forsider.

Læs også: Sådan får du parfume-duften til at holde hele dagen

Stine Bramsen har tidligere udgivet singlerne “Prototypical” og “Karma Town” og vi venter i spænding på at høre, hvornår hendes første soloalbum er på gaden.

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q FOR KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_16.jpg

Læs også