https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/trans-p.jpg
Selvudvikling

Skuespillernes vildeste forvandlinger

18. februar 2014
af Redaktionen
foto: Youtube
Det er ikke småting stjernerne skal gå igennem for at få filmroller. Vi har samlet nogle af tidens vildeste forvandlinger som skuespillerne er gået igennem for at virke troværdige i en rolle.

Filmstjerner har været kendt for at gøre næsten alt i jagten på at se godt ud, men at være smuk er ikke den eneste motivation i en skuespillers liv. Nogle er så engagerede i deres håndværk, at de er villige til at ændre deres udseende dramatisk, når en rolle kræver det. Uanset om det har betydet at de skulle tabe sig i vægt, opbygge massive muskler eller tage på for at være troværdigt, er disse skuespillere gået til yderligheder for at mestre en rolle.

Til listen kan nævnes mange, bl.a. Anne Hathaway i Les Misérable, Demi Moore i G.I og Natalie Portman i V for Vendetta, der måtte klippe deres lange smukke lokker for et mere kronraget look. Udover det har vi set mange roller, hvor skuespillere har måtte træne som besat for at opbygge muskler der er en krigsgud værdig. I galleriet herunder, har vi samlet nogle af de skuespillere der gået i en lidt anden retning og viser nogle af de mest ekstreme kropstransformationer i film.

Læs også