https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/photoshop-p.jpg
Selvudvikling

Almindelige kvinder bliver photoshoppet til at ligne modeller

17. februar 2014
af Redaktionen
Foto: Youtube - Kilde: The Huffinton Post og BuzzFeed
Hvad sker der, hvis fire helt ’almindelige’ kvinder får muligheden for at blive forskønnet på samme måde som de professionelle modeller? Se det tankevækkende resultat her.

Det amerikanske website BuzzFeed inviterede fire 'almindelige' kvinder til at deltage i et professionelt fotoshoot, og fik efterfølgende en Photoshop-ekspert til at få dem til at ligne "forside-modeller".

> Chokerende trend: Modeller photoshoppes tykkere - se billederne her

- Dette er sådan jeg altid har ønsket at se mig selv. Men nu, hvor jeg ser det, sætter jeg spørgsmålstegn ved, hvorfor jeg nogensinde har ønsket at se sådan ud, fortæller en af de kvinder, som blev fotograferet og efterfølgende billedbehandlet.

For kvinderne var så stærkt redigeret, at de næsten ikke kunne kende sig selv. Så selvom de endelige resultater gjorde kvinderne konventionelt "modelsmukke", så blev kvinderne selv lettere skræmte over resultaterne.

- Jeg tror, ??fordi jeg kender mig selv, så ser dette virkelig ... anderledes ud, var udtalelsen fra en af deltagerne.

> Mænd og kvinder har talt - Sådan ser det perfekte ansigt ud

Kvinderne var alle enige om, at billederne ikke repræsenterede deres sande jeg, og redigeringen havde fjernet de særheder og mangler, som måske var små uperfektheder, men som var vigtige for deres identitet.

- Jeg kan godt lide mine fregner, jeg synes, ??de tilføjer karakter, og det faktum, at de er væk ... Jeg ved ikke engang, hvem det er på billedet, sagde en af deltagerne.

Se videoen, eller læs hele historien her

Læs også