https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/februar/tomboy-prim.jpg
Selvudvikling

Se videoen, som Putin vil hade

7. februar 2014
af Malene Fich Weischer
Foto: Screenshot fra Tomboys video
Er der noget, den russiske præsident Vladimir Putin ikke bryder sig om, så er det tilsyneladende homoseksuelle. Er der noget, han direkte vil hade, så vil det nok være den nye video fra Tomboy og Anne Linnet.

Mere end 10 mio. så Thomas Bickham aka Tomboys nummer OK2BGAY på youtube helt tilbage i 2006. Nu har han tilbage sammen med Anne Linnet, som synger kor, med en protest mod den fordømmelse af homoseksuelle, som man har oplevet i Rusland forud for Vinter OL i Sochi, som jo skydes af i eftermiddag.

Tomboy forklarer baggrunden for sin video således:

"Meningen med jorden var ikke at der kun skulle være 1 farve, 1 blomst, 1 fingeraftryk, 1 grøntsag som var den rigtige. Det er forskelligheden som fostrer den kreativitet der er basis for vores udvikling. Hvis man ikke kan lide jordbær, så lad være med at spise dem. Men hvorfor prøve at eliminere jordbær fra kloden, og fordømme dem som spiser jordbær?

Homoseksualitet er registreret hos mere end 1500 dyrearter på jorden. Homofobi er kun registreret hos den ene af arterne.

Det er ikke normalt at være homoseksuel… men det er naturligt.

Gennem de erfaringer vi har gjort os i historien, er det min absolutte overbevisning at synlighed skaber integration. Og selvom jeg ikke er så naiv at jeg tror at Putin pludselig vil elske homoseksuelle, når han ser sig selv komme ridende i min musikvideo, som er spækket med glimmer og fjer, så har jeg alligevel valgt at skrue op for bøsseriet for at understrege min pointe.

Ganske enkelt fordi jeg kan.

Jeg vil eksponere min ytringsfrihed i hele verden, og give håb, inspiration samt en stemme til dem som lever i undertrykkelse.

I kærlighed

Tomboy

Se videoen her:

Læs også