Denise Bidot viser sine kurver i badetøjskampagne
Selvudvikling

Se videoen: Denise Bidot og Ashley Graham i badetøjskampagne - helt uretoucherede!

4. maj 2017
af Christina Forsberg
Ingen kvinde skal skamme sig over sin krop, er budskabet hos det amerikanske badetøjsfirma Swimsuits For All, der bl.a. har fået topmodellerne Denise Bidot og Ashley Graham til at sprede det vigtige budskab.

Beach Body. Not Sorry. Så klart kan det siges, og det var under dette slogan, at det amerikanske badetøjsbrand Swimsuits For All i 2016 fik den curvy topmodel Denise Bidot til at posere i badetøj, bl.a. i denne video, hvor hun ses helt uretoucheret i yders sexede poseringer på stranden.

Læs også: Plus size-model Denise Bidot: "Der er ingen forkert måde at være dig på"

”Det er på tide, at vi stopper med at undskylde”, udtaler Bidot. ”Min drøm er, at kvinder begynder at tro på sig selv og føler sig sexede ved, at de erkender, at der intet galt er med dem. Glem nu alle reglerne!”

Denise Bidot helt uretoucheret

Læs også: Ashley Graham: "Derfor vil jeg ikke tabe mig"

"Er du klar til denne strandkrop?"

”Ved at være en del af Beach Body. Not Sorry-kampagnen fortsætter vi blot den debat, vi har sat i gang om, at der ikke er nogen forkert måde at være kvinde på (Bidot henviser til den Elsk dig selv-kampagne, hun har sat i gang #thereisnowrongwaytobeawoman, red.)”, siger Bidot, som ikke den eneste kurvede topmodel, der har poseret for badetøjsbrandet. Også Ashley Graham har vist sin frodige krop kun iført badetøj. Desuden stillede Graham op i en sjov ”mod-reklame” for Swimsuits For All, lavet som et lille hint til Protein World’s kampagne ”Are you Beach Body Ready?” også fra sidste år. Se billederne herunder:

Protein World's kontroversielle kampagne om at være klar til stranden
Ashley Graham i en anden badetøjskampagne

Kilde: Telegraph

Læs også