Denise Bidot
Selvudvikling

Plus size-model Denise Bidot: "Der er ingen forkert måde at være dig på!"

27. april 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
Sidste sommer lancerede den internationale topmodel Denise Bidot kampagnen No Wrong Way To Be A Woman, hvor hun hyldede kvinders forskellighed. Kampagnen blev så stor en succes, at den nu er blevet udvidet!

Sidste sommer strålede den ene smukke kvinde efter den anden til topmodel Denise Bidots fotoshoot. Kvinderne repræsenterede alle aldre, former og farver, men de havde én ting til fælles: De var enige om, at de var smukke, lige præcis som de var! Det blev foreviget i en inspirerende video bag om shootet, hvor hver kvinde tilkendegiver, hvad det betyder for hende at være kvinde. ”Jeg er stærk,” ”jeg er smuk,” ”jeg er fri” ”jeg er fuld af muligheder” og ”jeg er frygtløs,” var bare nogle af de inspirerende ting, der blev nævnt.

Se videoen herunder:

Fotoshootet blev startskuddet til lanceringen af Denise Bidots elsk-dig-selv-kampagne: There Is No Wrong Way To Be A Woman.

”Det slogan, jeg lavede for år tilbage er vokset til en bevægelse, og dén behøver et hjem. Kvinder verden over skal ikke kun have et trygt sted fri for kritik i theresisnowrongwaytobeawoman.com, de skal også have muligheden for at købe merchandise, som bærer det kraftfulde slogan og vise, at de omfavner deres egen unikke skønhed,” skrev Denise Bidot tilbage i sommeren 2016 på kampagnens hjemmeside, hvor kvinder verden over kunne få fat i T-shirt og trøjer med det stærke statement.

Kampagnen udvidet

Kampagnen blev en kæmpe succes og fik massiv opbakning fra alle kanter – bare på Instagram blev hashtagget #nowrongwaytobeawoman brugt over 19.000 gange, hvor kvinder delte billeder af sig selv, hvor de omfavnede lige præcis deres skønhed. I år har Bidot derfor besluttet at tage kampagnen et skridt videre.

”Da jeg startede med There is No Wrong Way to be a Woman-kampagnen sidste år, havde jeg ingen ide om, hvor meget støtte, jeg ville få. Ikke bare fra kvinder, men også fra mænd, teenagere og medlemmer af LGBTQ-fællesskabet. Det krævede en ændring, som kunne forene os alle sammen. Så det var ud fra den massive støtte, at The No Wrong Way-bevægelsen blev dannet,” skriver Denise Bidot på nowrongway.com.

Kampagnen er nemlig blevet udvidet til at omfatte alle mennesker og hedder derfor nu kun No Wrong Way.

”Jeg håber, at denne bevægelse inspirerer dig, uanset alder, seksuel orientering eller køn, til at elske, omfavne og støtte dig selv og andre og forstå, at der virkelig ikke er ”No Wrong Way” at være dig på!,” udtaler Bidot på websitet.

Støtter unges selvværd

I år er kampagnens ansigt udadtil derfor Class of ’17 Som består af 10 kvinder og mænd foruden Denise Bidot og hendes datter, i forskellige aldre, af forskellige typer og seksuelle orienteringer.

Også i år kan man købe merchandise med No Wrong Way-sloganet. Denise Bidot har valgt at donere en del af overskuddet til organisationen Sand Sisters Los Angeles’ sommercamp, som arbejder for at forbedre unges selvværd. Læs mere på nowrongwaymovement.com og se flere billeder under #nowrongway på Instagram.

Se billeder fra kampagnene herunder:

Læs også