Tal pænt
Selvudvikling

Se den rørende video: Nu VIL vi blive bedre til at tale pænt til os selv!

11. maj 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
Hvad sker der, hvis du snakker til din bedste veninde, som du snakker til og om dig selv? Hvis alle negative tanker om din krop bliver adresseret til hendes, mens du ser hende i øjnene? Dét var netop, hvad to kvinder gjorde – og resultatet er tankevækkende!

Tiffany og Alyssa er bedste veninder. Men begge kvinder har altid kæmpet med deres syn på deres egne kroppe. Alyssa været syg med med anoreksi, og Tiffany har altid været plaget af negative kropstanker.

Men de to veninder besluttede sig for at prøve at gøre noget ved den måde, de altid kritiserer sig selv og deres kroppe på. Derfor skrev de hver især de sætninger ned, som de altid sagde til og om sig selv. Og gennem en hjerteskærende samtale ville de på film sige sætningerne – til hinanden!

Tal pænt til dig selv

”Du ser så klam ud på billeder, at jeg slet ikke kan se på dem mere!" ”Alle er tyndere og smukkere end dig!" ”Du vil aldrig komme til at se sexet ud, hvis du ikke taber dig 10 kilo!" ”Han ville aldrig have været dig utro, hvis du var tyndere!" ”Du ville være mere succesfuld, hvis du tabte dig!"

Læs også: 6 tips til at snakke pænt om dig selv

Dét er bare nogle af de hjerteskærende sætninger, de to kvinder siger til hinanden i videoen, mens tårerne løber ned ad deres kinder. Til sidst krammer de hinanden og siger undskyld, hvorefter videoen slutter med en meget vigtig pointe: ”Hvorfor siger vi ting til os selv, som vi aldrig ville sige eller overhovedet tænke om vores bedste ven? Vær din egen bedste ven!”

Dét vil vi tænke lidt over!

Se videoen herunder:

Læs også