Ashley Graham
Selvudvikling

Se de flotte billeder: Ashley Graham viser sin smukke krop fra alle vinkler

12. september 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
foto: All Over Press
Supermodellen Ashley Graham viser endnu engang både baller, buler og appelsinhud i en smuk fotoserie i New York Magazines augustudgave, hvor hun poserer som sexet pinup-model. Og fotoshop af hendes kurver? Dét frabad supermodellen sig endnu engang.

Ashley Graham viser endnu engang sine kurver

- Det er bedst, hvis I beholder min appelsinhud, hvis I kan. I kan også gøre området større!

Ashley Graham havde bestemt ikke nogen kvaler med at vise sin krop frem, da hun blev fotograferet til både en fotoserie og til forsiden af New York Magazines augustudgave. I et stort interview i magasinet (som også er offentliggjort på et af NYM undersites, The Cut) med Ashley, forklarer journalisten Jada Yuan, hvordan supermodellen agerede foran kameraet:

”Foran kameraet bliver Graham endnu mere levende. Hun ruller om på sin ryg med benene i vejret, hun beviser, at hun er enormt smidig… gentagende gange går hun over til skærmen (hvor de nyligt knipsede billeder bliver vist, red.) og peger områder på sin krop ud, som hun er nervøs for måske bliver fotoshoppet, og beder os om ikke at gøre det – for hendes skyld, for hendes fans skyld og for vores”.

LÆS OGSÅ: Dette ord foretrækker Ashley Graham frem for "Plus Size"

Slut fred med din appelsinhud

Artiklen beskriver videre, hvordan Ashley Graham også bad om at få highlighted sine ”thigh brows”, som er den fordybning, der ses på øvre del af hendes lår (og os andres!), når hun bøjer sig fremover – så de fremstod endnu tydeligere. Og på billeder, hvor hendes lår så særligt bulede ud, opfordrede hun som sagt til, at appelsinhuden ikke blev fjernet - hvis NYM havde lyst, kunne de endda gøre det mere tydeligt.

Ashley Graham har længe kæmpet for retten til at vise den kurvede kvindekrop, helt som den er. For eksempel poserede hun i V Magazine i maj i år på en række autentiske billeder – helt nøgen.

”Det (min appelsinhud,red.) definerer ikke mit værd. Hvis kvinder som dig og mig fortsætter med at fokusere på netop dét, så håber jeg, at yngre piger en dag vil omfavne deres appelsinhud og bare siger ”hvem bekymrer sig om det,” sagde Ashley dengang til V Magazine om forholdet til cellulitis.

LÆS OGSÅ: Plus size model viser sin smukke, nøgne krop: Min appelsinhud definerer ikke mit værd

Og da ElleCanada offentliggjorde et meget fotoshoppet billeder af hende, postede hun straks selv det oprindelige billede, så hendes fans kunne se virkeligheden. ””Jeg var bare ærlig, her er den rigtige ryg og mavefedtet. Måske er jeg en krops-aktivist. Det vil jeg kalde mig selv””, fortæller Ashley Graham videre til NYM om baggrunden for at vise det originale billede.

Kropsaktivist eller ej, vi er i hvert fald sikre på, at Graham er med til at bane vejen for mere kropskærlighed. Se et udpluk af de smukke og sexede billeder herunder.

Læs hele interveiwet og se resten af billederne her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også