Plus size
Skønhed

Plus size model viser sin smukke nøgne krop: "Min appelsinhud definerer ikke mit værd"

23. maj 2017
af Charlotte Kobbberøe Fink
Læs, hvorfor den internationale plus size model Ashley Graham poserer helt nøgen og uredigeret – og se de smukke billeder!

Kurver, cellulite, strækmærker og bryster, der naturligvis bliver påvirket af tyngdekraften. Selvom hun er topmodel, kan vi alligevel identificere os med Ashley Graham på en række nye autentiske billeder af plus size modellen, der netop er blevet offentliggjort.

Det er efterhånden blevet en stor del af plus size model Ashley Grahams arbejde at være en forkæmper for mere kærlighed til os selv og vores kroppe, og nu har hun altså taget kampen skridtet videre og viser sine smukke kurver frem – uden en trevl på kroppen.

Læs også: Opfordring fra plus size model: "Elsk dig selv, som du er!"

Plus size modellens opfordring

Det var i forbindelse med et interview med det amerikanske magasin V Magazine, at Graham poserede på en række æstetisk meget smukke billeder i sorthvid – som viser hende helt, som hun er.

Omdrejningspunktet for interviewet var kropskærlighed – og Ashley Grahams egen rejse dertil.

”Jeg tror, jeg ramte bunden, da jeg var omkring 18 år. Jeg følte, at min egen krop var klam, så jeg fortalte min mor, at jeg ville komme hjem (Ashley var rejst fra sin hjemby for at forfølge modelkarrieren, red.). Men hun sagde: ”Nej, det gør du ikke! Du sagde til mig, at det var det her, du ville, så nu er du nødt til at gøre det. Det er ligegyldigt, hvad du tænker om din krop, for din krop er bestemt til at ændre folks liv en dag". Dét har fulgt mig alle dage siden dengang, og her er jeg i dag og føler, at det er okay at have appelsinhud,” siger Ashley Graham for eksempel i interviewet.

Derfor har hun netop valgt at vise sin krop helt uredigeret på billederne. Med blandt andet appelsinhud.

Læs også: Blev beskyldt for at have gjort sin plus size veninde større

”Jeg husker, da jeg opdagede de første tegn på appelsinhud i folkeskolen. Jeg sagde til min mor: ”Er det ikke ulækkert? Det er så klamt!” Men hun træk sine bukser ned og sagde: ”Se, jeg har det også". Jeg gispede, men hun så på mig, så på appelsinhuden og rullede så bare med øjnene. Hun fortalte mig ikke, at det var smukt eller klamt. Hun gjorde det simpelthen bare til en bagatel, som ikke havde betydning. For det definerer ikke mit værd. Hvis kvinder som dig og mig fortsætter med at fokusere på netop dét, så håber jeg, at yngre piger en dag vil omfavne deres appelsinhud og bare siger ”hvem bekymrer sig om det,” fortæller Ashley videre til V Magazine.

Se de inspirerende billeder herunder, som på Ashleys egen Instagram er postet med kommentarer som ”Der findes ikke perfektion – så stop med at stræb efter det,” og ”Godt tilpas i din EGEN krop #skønhedgårudoverstørrelser”.

Se resten af de smukke billeder her

Læs også