https://imgix.femina.dk/media/fdb31ba414504acebfd74d0018dc2628.jpg
Selvudvikling

Sådan får du mest ud af din shoppetur

9. marts 2012
af Nina Bendixen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Med enkelte forberedelser undgår du at shoppeturen ender med overtræk og nedtrykthed

En shoppetur kan nemt ende i ømme fødder, mærkelige indkøb og et alt for stort overtræk på kontoen. Men du kan nemt få en god oplevelse ud af shoppeturen, hvis du forbereder dig ordentligt. Stylecoach Tini Owild fortæller, hvordan du kommer bedst igennem shoppeturen.

Inden du tager afsted:
1. Sørg for at have noget ordentligt undertøj på, så tøjet sidder pænt udenpå.

2. Vælg et outfit, som kan bruges som basis, hvis du f.eks. finder en cardigan, så du ikke skal hente almindelige tank tops med ind i prøverummet hver gang.

3. Man skal se på sig selv i spejlet mange gange i løbet af dagen, så sørg for at gøre lidt ud af dig selv, så du selv føler, at du ser godt ud og ikke ligner en karklud.

4. Tag sko på, som du kan holde ud at gå rundt i, og som du nem kan smutte ud af i prøverummet.

Få et personligt garderobetjek med stylist og makeupartist Julie Lichtenberg

5. Sæt noget tid af. Minimum tre timer sammenhængende, så du ikke behøver at styrte rundt og ender med at købe noget ligegyldigt. Husk at gøre det sjovt for dig selv.

6. Man kan med fordel bestemme sig for på forhånd, hvor mange penge, man må shoppe for og så hæve det beløb i kontanter.

7. Hav en flaske vand med, man kan hurtigt gå hen og blive tørstig.

8. Lav en plan for, hvad du mangler i dit klædeskab. Ikke ned i mindste detalje, men bare så man ikke køber ting, som man ender med aldrig at bruge.

Læs også