https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1323-renee-ny.jpg
Selvudvikling

Renée: Det er aldrig for sent med nye (sex)tricks

22. august 2013
af Renée Toft Simonsen
Kun omkring 15 procent af alle kvinder, oplever sprøjteorgasme. Lidt nedslående, for min veninde sagde, at når man én gang havde prøvet det, vil man ikke undvære det igen...

Forleden sad jeg sammen med en flok damer, og så faldt snakken på sex, hvilket den jo heldigvis gør indimellem. Pludselig var der én, der sagde, at nu havde hun altså fået sin første sprøjteorgasme i en alder af 51, så det var åbenbart aldrig for sent. Ja, og så blev der spurgt rundt, hvem af de andre til stede der havde prøvet sådan én? Og tænk sig, hun var den eneste!

Så gik diskussionen ellers ... for var det tis, der kom ud, eller var det ikke? Og hvordan kunne det være andet, for der sidder vel ikke nogen anden beholder omkring det sted, eller gør der? Indimellem er det alligevel mærkeligt, at man ikke er mere oplyst omkring éns egen krop og alle de herlige funktioner, den har? Jeg blev selvfølgelig nysgerrig på hele fænomenet, så jeg gik hjem og søgte på nettet.

Her var det første, jeg faldt over, Jacob Olriks programmer: ”I seng med DR2”. Og hold nu op, hvor var de herlige. Hans programmer gik ud på at lære mænd, hvordan de slikker og kæler ordentligt for en kvinde, således at det ikke blev kedeligt og monotont, og han ikke risikerede, at hun lå og tænkte på vasketøjet eller opgaver på arbejdet, mens han forsøgte at forføre hende (hvilket ærværdigt ærinde, må jeg lige tilføje). Et af de emner, han tog op, var altså sprøjteorgasme, og her fik man så ellers serveret, hvilken teknik der skulle til fra mandens side, for at det kunne lade sig gøre. Det så lidt voldsomt ud i forhold til sprøjteorgasmen, men Jacob mente, alle drenge i gymnasiet burde hives til side og se at få lært de her ting, og jeg fik svar på spørgsmålet.

Det er ikke tis, men derimod en hvidlig væske, der kommer ud af bittesmå huller, der sidder i skedeåbningen. Der er 30 kirtler rundt om urinrøret, der har til opgave at lukke for urinrøret, når kvinden er ophidset. De her kirtler bliver fyldt med alkalisk væske, og når kvinden ejakulerer under ophidselsen, er det så åbenbart den væske, der siver eller sprøjter ud. Og nu til den kedelige nyhed: Det er vist kun omkring 15 procent af alle kvinder, der oplever sprøjteorgasme. Lidt nedslående, for min veninde sagde, at når man én gang havde prøvet det, vil man ikke undvære det igen.

Hmm ... så er der altså nogle af os, der stadig har noget til gode. Godt, jeg kun er 48, det kan nås endnu. I mellemtiden kan man så prøve nogle af Jacobs andre moves (hold nu op, hvor var det sjovt, da han viste nogle af dem på en madras på gulvet sammen med imaginære Malene). Det er vist bare med at komme i gang, tror jeg. Man kunne måske også bare sende et link til én, man gerne så lære den slags?

Kærlig hilsen

Renée

LÆS OGSÅ:
Se de vilde billeder - Hollywoodkvinderne før og efter plastikkirurgi

Læs også