https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/april/klassiskprim.jpg
Selvudvikling

Prøv noget nyt - kom til klassisk koncert!

17. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: PR
Skal en enkelt af kalenderens rockkoncerter skiftes ud med noget andet og lige så godt? Så har du chancen nu. Der er dømt russiske romancer og barokmesterværker, når Classical Concert Chamber Orchestra snart gæster Dk.

Måske er det første gang, du skal tjekke den klassiske scene ud, og så er det amerikanske ensemble et rigtigt godt sted at begynde, siger rygterne. Ensemblet besøger landet for første gang landet og kommer forbi både Aarhus og København, hvor du enten kan sige goddag til 'De fire årstider' - i Århus - eller nyde den prisvindende sopran Liudmilla Dudinova, der er gæstesolist til koncerten i hovedstaden.

Program København:
J. S. Bach - Brandenburgkoncert nr. 3, G-dur, BWV 1048
J. S. Bach - Violinkoncert, a-mol, BWV 1041
P. Tchaikovsky, N. Rimsky-Korsakov and S. Rachmaninoff - Udvalgte romancer for violin, sopran og orkester af Tchaikovsky, Rimsky-Korsakov og Rachmaninoff.

Program Århus:
J. S. Bach - Brandenburgkoncert nr. 3, G-dur, BWV 1048
J. S. Bach - Violinkoncert, a-mol, BWV 1041
A. Vivaldi - "Le quattro stagioni" ("De fire årstider") (1723)

Bach, Vivaldi ... og meget, meget mere!
Og det er nu, du skal bestille billetterne. Koncerterne finder sted d. 26.april i Musikhuset i Århus og d.30.april i musikkonservatoriets koncertsal i København, og du får fornøjelsen af et 25-mans stort strygeorkester og et udvalg af Vivaldi-, Tchaikovsky- og Bach-koncerter, alt afhængigt af, hvor i landet du foretrækker at hente din - måske - første klassiske oplevelse.

Læs også