https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/oleprim.jpg
Selvudvikling

Ole Henriksen: Verden er min legeplads!

27. september 2013
af Rejseblokken
Foto: Mikkel D. Nielsen
Selv om det er mange år siden, han rykkede ’overthere’, får vi heldigvis tit fornøjelsen af Ole Henriksen her i landet. Han er stadigvæk vild med Danmark. Og han er også vild med at rejse. Vores venner fra Rejseblokken.dk har talt med creme-kongen, Ole Henriksen.

Ole Henriksen er kendt og elsket af de fleste danskere for hans livsglæde og positive indstilling. Selvom han flyttede til USA for mange år siden, har Ole Henriksen stadig tilknytning til Danmark, som er et af hans favoritlande … Og så rejser han aldrig uden sexede underbukser.

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?
- Jeg kunne tale i dagevis om alle de mange lande, jeg har elsket at besøge gennem årene. Som global ambassadør for mine produkter, OLE HENRIKSEN, er verden min legeplads. Danmark ligger højt på min liste. Jeg er helt vildt forelsket i mine landsmænd! Hver gang jeg er i Danmark, bliver jeg altid mindet om, at man ikke kan løbe fra sine rødder, uanset hvor man nu end har slået sig ned i verden.

Italien er mit favorit ferieland, på grund af historien, den spektakulære natur, al den lækre italienske mad og de varme mennesker.
Paris er som et land i sig selv, selvom det er en del af Frankrig. Jeg elsker den by for dens arkitektur, de fantastiske museer og shopping ikke mindst. Jeg går helt amok, og bruger alt for mange penge på at købe tøj, hver gang jeg er der!

Læs også: Efterårs-idé: Rundtur med lækre smagsprøver!

Hvad er dit bedste rejseråd?
- At rejse handler om at opleve! Om at give dig selv nye oplevelser og erfaringer, og derfor følger jeg ikke altid det, jeg har læst i rejsebøger eller på nettet. Jeg kan godt lide at tale med de lokale, jeg møder - måske i en restaurant eller på mit hotel.

Jeg spørger dem altid: Hvor kan du lide at gå ud med dem, du elsker? Hvor er dine favoritmuseer, som vi måske ikke har hørt om? Kan du anbefale nogle natklubber med en autentisk atmosfære? Hvilke koncerter eller teaterstykker bliver der opført, som man måske sjældent ville høre om som turist? Så i tillæg til din almindelige research om stedet: find ud af andre sjove ting fra de lokale. Det ender tit med at blive prikken over i'et på din rejse!

Hvad har du altid med på din rejse?
- Det er oplagt: Jeg rejser aldrig uden mit sortiment af OLE HENRIKSEN produkter! Jeg har også altid bøger og min notepad med. Jeg får så mange ideer, og bliver så kreativ, når jeg rejser, så jeg har altid min notepad med til at notere alle ideerne på. For eksempel bliver jeg altid så begejstret over nye ideer til produkter, når jeg sidder i et fly eller går på gaden i en af mine mange yndlings byer.

Behagelige sko betyder også meget, og en paraply, for du ved aldrig, hvornår du kan blive fanget i en regnbyge. Og jeg var lige ved at glemme det: Altid en bunke rene, sexede underbukser!


Bag rejseblokken.dk står de to erfarne journalister, Karen Seneca og Lone Holm.

Rejseblokken.dk er et online rejsemagasin, hvor læserne selv bidrager med gode tips, anmeldelser, advarsler og rejseoplevelser fra hele verden.

Foto: Lau Stender

Hvilken rejse er din værste?
- Jeg har aldrig oplevet en dårlig tur, selv når noget går galt, ender det typisk godt, og lærer os, at vi ikke lever i en perfekt verden - og at det er helt ok. Alligevel: For mange år siden, hvor motoren gik i brand i et fly mellem Singapore og Moskva… Det var slet, slet ikke sjovt!

Vi blev nødt til at nødlande i Kuala Lumpurs lufthavn. Jeg tror, at alle passagerne inklusive mig selv bogstavelig talt rystede i mange timer efter, det skete. Det var så nervepirrende, og samtidig var vi alle lykkelige for at være i live.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?
- Jeg ville hoppe ombord på et fly til det vidunderlige land Brasilien allerede i eftermiddag, hvis jeg kunne. Jeg ville elske at opleve dette fantastiske land med de smukke kvinder og mænd, som slentrer rundt på strandene i det bare ingenting - det er hele rejsen værd.

Jeg har altid elsket den latinamerikanske kultur, og vil tro, at en del af det skyldes, at de mennesker er så forbandede sexede, at de får mig til at savle. Før min numse falder helt ned, kunne jeg godt tænke mig at hænge ud med dem på stranden og føle mig som en 21-årig igen… tage derned og ryste rumpetten en gang til, fortæller Ole Henriksen.

Tjek Rejseblokken.dk ud her!

Læs også