De to veninder i forskellige størrelser skal nu i Sports Illustrated Swimsuit 2018
Selvudvikling

Nu skal dette skønne veninde-par i Sports Illustrated Swimsuit 2018!

5. februar 2018
af Christina Forsberg
foto: YouTube og Instagram
De to veninder måtte forsvare deres forskellige størrelser. Det fik dem i gang med det kropspositive projekt Any Body – og nu skal det smukke venindepar optræde sammen i det legendariske og årlige Sports Illustrated Swimsuit 2018. Læs historien her.

Egentlig startede det med noget så hverdagsagtigt – og uskyldigt – som et billede af to glade veninder på vej ud i festlivet. Ikke det mest sindsoprivende i verden, men venindeparret var – og nu kommer vi til et mindre drama på de sociale medier – hver sin størrelse. Den ene, Georgia Gibbs, er særdeles slank, den anden, Kate Wasley, er plus size. Det større SoMe-drama startede, da billedet i grove kommentarer blev beskyldt for at være photoshoppet af Gibbs – med det formål, at hun selv skulle fremstå mindre i forhold til veninden. Det blev blankt afvist af begge – og veninderne startede den kropspositive Instagram-profil og kampagne Any Body (any.body_co), hvor de hylder kropsdiversitet og lægger op til, at alle kroppe og kropstyper skal accepteres. Men denne historie har du sikkert allerede læst her på Q.dk.

Venindesammenhold

Nu har historien taget endnu en drejning. De to veninder er nemlig blevet spottet af intet mindre end Sports Illustrated Swimwear – og de har allerede været i Aruba og fået taget en række fantastiske strandbilleder sammen, der skal pryde siderne i det anerkendte og berømte magasin i 2018.

Se herunder skønne strandbilleder og videoer af de to kvinder og bedsteveninder, der beviser at skønhed - selvfølgelig - kommer i alle størrelser.

Andre plus size-modeller

Det er ikke første gang, at Sports Illustrated Swimsuit benytter sig af en plus size-model, både Serena Williams og Hunter McGrady har tidligere prydet siderne. Sidstnævnte bliver faktisk endnu engang medlem af den populære og eftertragtede ”Sports Illustrated Swimwear-familie” i 2018, så der er noget at se frem til.

Læs også: Se videoen: Hun er den mest kurvede model i Sports Illustrated Swimwears historie

Vil du gerne se mere til Georgia Gibbs og Kate Wasley på stranden sammen, så kig herunder:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også