Mette Blomsterberg: Mit bedste bageråd og mine favorit-kager
foto: marianne leth
Mette Blomsterberg elsker kager. Hun elsker at lave kager. Og Mette Blomsterberg elsker at spise kager.
Den kendte konditor, der har fået en ny og stor fanskare blandt både unge og ældre, efter hun begyndte på tv, hvor hun blandt andet har lavet programmerne Det søde liv, Kongerigets kager og så naturligvis Den Store Bagedyst har arbejdet professionelt med kager, siden hun var 16. Men passionen for kager brænder tydeligvis stærkt og usvækket Mette Blomsterberg.
Vil du julehygge med Mette Blomsterberg? Vores hyggelige arrangement løber af stablen den 15. december 2015 fra kl. 16-18 på Havneholmen i København og der er stadig ledige pladser.
Her får du 11 af opskrifter på lækre kager fra Mette Blomsterberg
Artiklen fortsætter nedenfor...
Mette Blomsterberg's egne favoritter
Og når Mette Blomsterberg bliver spurgt, hvilke tre kager, der er hendes favoritter, kunne man forestille sig, at det ville være et svært spørgsmål. For der er jo virkelig mange at vælge mellem. De klassiske konditorkager, de store flotte og dekorative lagkager og de lækre skærekager. Men spørgsmålet: Nævn dine tre yndlingskager, tager ikke pippet fra Blomsterberg.
- Hvis det er mig som den private Mette Blomsterberg, der bliver spurgt, så elsker jeg jo simpelthen pandekager, en smørbagt kanelsnegl eller en tung, smørbagt sandkage, siger Blomsterberg.
Her får du fem lækre opskrifter på pandekager.
- Men uanset om det er den private Mette Blomsterberg, der får det spørgsmål, eller den faglige Mette Blomsterberg med ambitioner om at få skabelse og sammensætning til at gå op i en højere enhed, så gælder det grundlæggende, at tingene skal være i orden og veltillavede, fortsætter Mette Blomsterberg.
Få populære opskrift på hindbærsnitter fra Mette Blomsterberg
Gode råd fra Mette Blomsterberg
Da Mette Blomsterberg bliver bedt om at give et eneste godt råd, og kun ét, er hun heller ikke tvivl om, hvad hun skal svare.
- Lav en god kop kaffe og læs opskriften igennem to gange. Og ja, jeg sagde TO gange. Og det ikke nok bare at læse den, men læs den grundigt igennem fra A til Z, siger Mette Blomsterberg.
- Jeg oplever jo folk, der har gjort sig umage med at lede og finde og købe de helt rigtige ingredienser og ting, der skal bruges ifølge opskriften. Og jeg har så stor respekt for, at folk lægger sig i selen på den måde. Men derfor er det også bare ekstra ærgerligt, hvis resultatet ikke står mål med deres anstrengelser, alene fordi de ikke lige har givet sig tid til at få læst opskriften grundigt nok, lyder rådet fra konditoren.
Artiklen indeholder affiliate links.