https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/april/stoevsugerprim.jpg
Selvudvikling

Mediter mens du støvsuger!

17. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
To fluer med ét smæk. Og så i en kombination, du måske ikke ligefrem plejer at forbinde med hinanden. Rengøring og mental afslapning? Ja, den er god nok! Velkommen til verdens mest stille støvsuger. Med mere.

Man skal høre meget, før ørerne falder af, og det er de da tæt på at gøre med nyheden om verdens mest lydsvage støvsuger, der er så lydsvag, at du da lige så godt kan meditere, mens støvsugningen klares. Derfor lanceres den stille støvsuger med meditations-programmet Clean Your Mind.

Fra sur pligt til mindfulness
Og opfindelsen er baseret på den 'uformelle meditation'. Hvis du ikke lige er bekendt med dén, kan vi oplyse, at det handler om at få meditationen ind i hverdagen uden den velkendte meditationsstilling. I stedet for udfører du bare en dagligdags pligt som f.eks. støvsugning, og så er både stuen og sindet klaret i løbet ad nul komma vupti.

Mental rengøring
For huset er ikke det eneste sted, der trænger til en oprydning, lyder det fra Berit Faber, der i mere end 30 år har arbejdet med buddhistisk meditation, og som ledelseskonsulent rådgiver virksomheder og private med at skabe mindfulness i hverdagen og arbejdslivet.
""Vores travle liv og hektiske hverdag holder konstant hovedet beskæftiget, og det kan være svært at finde en ledig stund, hvor vi kan være i nuet, træde et skridt tilbage og skabe et lille mellemrum mellem os selv og vores tanker og følelser."

Velkommen til hverdags-zen!
Det kan vi altså nu - med den støjfri støvsuger Ultra Silencer og meditationsprogrammet, der - muligvis - gør den del af rengøringen lidt sjovere, når du slipper for den irriterende lyd … og oven i hatten får tankerne på plads. En win win-situation. Og så kan 'Clean Your Mind' hentes gratis fra Spotify og SoundCloud. God rengørings-lyst! Nu med mindfulness ...

"Ryd op i dit liv, kvinde!" Læs med her!

Ryd op … også i fortiden!

Shoppen har det hele! Tjek den ud her!

Læs også