https://imgix.femina.dk/media/c020e1910eee41d1a4a4402fe171266c_0.jpg
Selvudvikling

Mændene længe leve

26. januar 2012
af Camilla Kjems
Denne uges særnummer af FEMINA byder ikke bare på den første mand på forsiden i FEMINAs historie, men også på masser af rigtige mænd. Nogle endda helt uden tøj på!

Kære mænd - velkommen på forsiden! Og velkommen til FEMINA. Vi har i alt for mange år levet et liv uden jer. Her i bladet i hvert fald. Og ja, vi kan godt selv - tjene penge, få børn, banke søm i væggen - men spørgsmålet er: VIL vi selv? Her på redaktionen er svaret: NEJ! Vi vil faktisk ha' jer. Fordi I er dejlige (for det meste ...), og fordi vi kvinder mister vores magnetisme, hvis vi ikke har en modpol.

Er I enige med os, kvinder derude? Det håber vi, for denne uges særnummer af FEMINA byder ikke bare på den første mand på forsiden i FEMINAs historie, men også på masser af rigtige mænd. Nogle endda helt uden tøj på! Og hvorfor så det? Fordi vi mener, at det er på tide, mændene træder ind i den hudafslørende virkelighed, som vi kvinder så længe har befundet os i. Uden at der af den grund går "Side 9-pige" i den. For hvordan ser manden anno 2012 ud, når figenbladet falder? Ligner han Burt Reynolds fra det legendariske "foldeud"billede fra 1972 (se det i øvrigt på side 46 - Wauw! det var store sager ...). Eller er han lige så glatbarberet som mange af de piger fra det velkendte sidetal i en af Danmarks landsdækkende formiddagsaviser? Hvordan har han det med sin krop, sin seksualitet og sin "størrelse"?

FEMINA har spurgt og fået svar ... læs og bliv klogere, kære kvinder. Ikke mindst på Danmarks morsomste mand, Frank Hvam, hvis største mission i mange år har været at komme på forsiden på FEMINA. Vi tog ham på ordet - og fik ham samtidig til at sige noget klogt, tage tøjet af og smide sig i et badekar fyldt med kakaomælk. Så bliver det da ikke større ...

Frank Hvam: Velkommen på forsiden

Velkommen til FEMINAs store mandenummer anno 2012. Mændene længe leve .... Hurra, hurra, hurra!

Frank Hvam fortæller hvornår kvinder er uimodståelige i videoen her

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også