https://imgix.femina.dk/media/6c669e1e8cf3488b87493e77fb79418f.jpg
Selvudvikling

Mænd har fodbold på hjernen!

14. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Der er hverken finanskrise, løsluppen snak eller økonomiske nøgletal på bordet i dag på mange danske arbejdspladser. Det er langt mere alvorligt. Det handler nemlig om fodbold!

Der er gang i den på arbejdspladserne i dag. I snakken, i hvert fald. Og det er ikke kvinderne, der står for dagens sladren. Der var nemlig fodboldkamp i går, og er der noget, der kan få danske mænd ud af klaphatten, frem med regneblokken og ind i et smukt, broder-fælleskab, er det da snakken om boldspillet og - ikke mindst - Danmarks chancer ved Europamesterskaberne.

Hva' nu hvis …
Og konspirationerne får frit spil. Der regnes på procenter, "hvis'" er, målscore og sandsynligheder. For så længe, der er håb, er der liv - eller omvendt - og det KAN godt lade sig gøre, at Danmark - eller "vi" - går videre, hvis og hvis og såfremt og i fald, omstændighederne er med os. Og alle de andre hold, der godt må gi' "os" en hjælpende hånd - eller fod. Og spillet, selvfølgelig, der gerne må flaske sig. Og hvad nu, hvis nogen melder afbud eller brækker et ben, eller diskvalificeres eller brænder eller scorer eller glemmer eller bliver fyret. Alt kan jo ske.

Du ringer bare, Olsen!
Og Morten Olsen er og bliver altså en heldig mand. Han skal ENDELIG bare ringe til en hvilken som helst arbejdsplads i dag, for det vrimler med gode råd og trænertips fra Flemming fra Farvehandlen og Gert fra grønttorvet. Hvis man skal tro nogle af de andre eksperter, er udsigten til en fodboldfest a la 1992 ikke prangende. Ifølge et par af dem OG redaktionens selvudnævnte eksperter, slutter fodboldfesten om lidt, hvis altså ikke vi vinder over tyskerne i søndagens kamp. Så er vi nemlig ligeglade med, om Portugal også vinder over Holland. Hvis vores hollandske venner banker Portugal, (hvor VAR "vi" altså bare uheldige i går), går det også godt. Og så er det, vi er nået til alle teorierne. Det bliver spændende at følge. Og heldigt er det, at de fleste af os har mindst én personlig ekspert til stede. God kamp, drenge. Og piger.

Er du mere til EM i mandfolk? Læs her!

Er der et liv efter EM? Tjek sæsonhoroskopet!


Køb dig til lidt ekstra. Besøg shoppen her.

Læs også