https://imgix.femina.dk/media/e6f1c503c8364d05a566f497d1ec8f91.jpg
Selvudvikling

EM i fodbold ... eller mandfolk!

12. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Der er så meget, kvinder ikke forstår … men at vurdere varen er ikke én af dem. Glem alt om offside, insiderviden og røde kort. Den vigtigste viden ligger du selv inde med.

Så er den gal igen! Fodbold-Danmark er på den anden ende, og det er lige før, guldmedaljerne allerede er hængt om halsen og modtagelsen af Danmarks drenge på Rådhuspladsen arrangeret. Og om du vil det eller ej, er du tvangsindlagt til både den mandlige og den kvindelige begejstring. Den første er der rigeligt af. For der er jo forskel. Også dér. Og det er langt fra alle kvinder, der orker at lægge øjne og ører til kampen på grønsværen og hjælpedommeren i sofaen ved siden af.

Velkommen til ben- mesterskaberne!
Men tag et par nye briller på, kvinde - og se på denne vidunderlige sport med helt nye øjne. Dér, lige foran dig, dribler helt utrolig mange fodboldben lige forbi dig, og det ser ikke så tosset ud endda. De fås oven i købet i forskellige farver, og af og til hører der endda et smukt ansigt med. Så når lillefar igen spørger om, "hvor den elendige dommer har trukket sit dommerkort henne", eller lige vil gi' sit bud på den helt optimale holdopstilling, kan du jo smile sødt og forstående og i dit hoved sætte dig dit helt personlige favorithold , som handler om alt andet end bold.

Lang sportssommer ... heldigvis!
Så nik du bare begejstret med - og indstil dig i øvrigt på en lang og testosteronfuld sommer. Inden du får set dig om, er der både Tour de France og OL på programmet, så du kender ligesom menuen på forhånd. Og hvor er det heldigt. Gode, lange cykeletaper, friske mænd i alverdens sportsgrene, gode undskyldninger for at sidde i sofaen og smile saligt, mens du drømmer dig til en hel del mere end den prikkede bjergtrøje. Så er alle glade. Og der er jo så meget, mænd ikke forstår …

Læs også