https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/juli/utro-med-dig-selv-prim.jpg
Selvudvikling

Lever du i utroskab med dig selv?

12. juli 2012
af Malene Fich Weischer
foto: Privat
Savner du noget i livet? Venter du på et eller andet, der skal komme og gøre det hele bedre? Et lille mirakel eller bare lidt forandring?

Kender du ordet "Mellemtilfredshed"? Det er et ord, som i høj grad bruges indenfor coaching-verdenen og det handler om den tilstand rigtig mange af os lever i: Vi er glade nok, måske endda en lille smule lykkelige - men det er som om, at der liiiige mangler den sidste lille ting for at det hele bliver perfekt. Måske en mand, som er lidt mere opmærksom? Eller et bedre job? En mere forstående chef? Nogle mere lydige unger? Et eller andet, som man lidt går og venter på hele livet. Desværre ofte forgæves.

Du skaber selv forandringen
Vi har det som regel med at føle, at det er noget udefra, der skal komme og redde os, men i bund og grund er det os selv, der skal skabe forandringerne. Det mener i hvert fald foredragsholder, coach og forfatterinde Anja Vintov, der i dag starter som Oestrogens nye brevkassevært.
"Jeg har selv altid godt kunnet mærke, når jeg forlod min indre kerne - når jeg var mig selv utro og ikke hørte efter, hvad det var, jeg inderst inde gerne ville. Men jeg har ikke altid kunnet handle på det"; fortæller Anja Vintov til Oestrogen.dk.

Fra hverdagsfrygt til hverdagsmod
Det lykkedes hende imidlertid at gøre op med sin hverdagsfrygt - den lille frygt, der blev ved med at holde hende tilbage - og i stedet gå 100% efter sin ambition: At gøre hverdagsfrygt til noget, man rent faktisk taler åbent om og hverdagsmod til noget, man træner - dagligt. Fordi det betyder så meget for det liv, vi alle sammen lever.
Anja Vintov har siden arbejdet som succesfuld coach for en lang række virksomheder og privatpersoner, ligesom hun har udgivet den anmelderroste bestseller om hverdagsmod "FLYT DIG LIDT - små skridt til store forandringer", som udkommer på engelsk til foråret, samt E-bogen "Kuren mod frygt".

Hent E-bogen "Kuren mod frygt" gratis på Anja Vintovs hjemmeside, www.anjavintov.com.

Bliv coachet gratis af Anja Vintov
Og nu kan du altså blive coachet af Anja Vintov helt gratis. Hun starter nemlig op som brevkassevært hér på Oestrogen, og det betyder, at du ved at klikke her kan sende hende et spørgsmål - så svarer Anja på så mange breve, hun kan nå. Og svarene kan du selvfølgelig læse her på siden.

Så føler du, at der er noget, der holder dig tilbage?

Vil du godt være modigere i dit liv?

Vil du godt blive bedre til at opnå de ting, du drømmer om?

Så send et spørgsmål til Anja Vintov. Du behøver bare at klikke her - og det er helt anonymt!

Læs også