clairvoyance
Selvudvikling

Laura droppede terapi til fordel for clairvoyance – og fik det godt igen

4. maj 2017
af Margrethe Vadmand. Redigeret til web af redaktionen
Foto: PR
Journalist Laura Engstrøm var dybt skeptisk over for den spirituelle verden, indtil hun i forbindelse med en svær skilsmisse i desperation søgte hjælp i clairvoyance. Det blev vejen til at få det bedre.

Clairvoyance hjalp Laura igennem en svær periode

For syv år siden så livet fint ud for Laura Engstrøm. I hvert fald på overfladen. Laura boede med sin kæreste og deres to sønner, men forholdet til kæresten gik dårligt. Uoverensstemmelser og ufred havde langsomt afløst kærligheden, og nu var hun i tvivl, om hun skulle blive eller gå – og dermed opgive drømmen om kernefamilie.

– Vi havde været i parterapi hos tre forskellige terapeuter. Jeg havde selv været i terapi igennem mange år. Jeg havde det elendigt og blev tilmed syg med en stor byld i halsen, der gjorde, at jeg intet kunne spise i 10 dage. Jeg var nedbrudt og begyndte at lukke helt ned følelsesmæssigt, fortæller Laura, hvis egen mor forlod hende, da hun var to år gammel, hvorefter hun voksede op hos sin far og kun så moderen i ferierne. Nu var det hendes egen familie, der skulle splittes ad.

I sin desperation opsøgte Laura en clairvoyant. Hun var villig til at gøre hvad som helst for at få det bedre.

– Selv om jeg ikke vidste hvordan, gjorde besøget mig klar over, at jeg blev nødt til at bryde ud af forholdet. Det er det største valg, jeg nogensinde har truffet, og det var en stor sorg at opløse min familie. Jeg bekymrede mig voldsomt for børnene, min økonomi og hele mit liv, der føltes, som om det blev splintret i tusind stykker.

Fandt ro

På det tidspunkt var Laura freelancejournalist, men ikke i stand til at arbejde i flere måneder. Hendes økonomi lå i ruiner. Alligevel brugte hun 1.200 kr. to gange om måneden på at gå hos clairvoyanten.

– Jeg var i krise og ville gøre alt for at få det bedre. Heldigvis lærte jeg at meditere, hvilket var svært i starten, fortæller hun.

Når børnene var hos deres far, satte hun sig i skrædderstilling på gulvtæppet i soveværelset og fokuserede på åndedrættet og på at lukke lys ind i sit hjerte. Først efter nogle måneders næsten daglig praksis lykkedes det Laura at sidde stille og bevare koncentrationen i 20 minutter uden at skele til uret. Langsomt fik hun det bedre. Hendes hverdag kom op at køre, hun kunne arbejde, og børnene var ved at falde til ro i deres nye liv. Laura kunne ånde igen. Hun gik stadig hos clairvoyanten og lyttede forbeholdent til hendes teorier om reinkarnation, chakraer, healing og afdøde, engle og ånder.

– Det clashede helt vildt med mit videnskabsbaserede verdensbillede. Men jeg kunne mærke, at jeg fik det bedre af at meditere – bedre end i alle mine år i terapi – så det blev jeg ved med. Alt det andet om reinkarnation og ånder lod jeg bare passere. Det var ikke det, jeg kom der for.

LÆS OGSÅ: Derfor er meditation så effektivt

En speciel oplevelse

Men en morgen, hvor sad Laura som så mange andre sad og mediterede, skete der noget usædvanligt.

– Med ét smuttede min bevidsthed gennem ”noget”, en form for fortættet energi. Jeg blev ligesom hvirvlet igennem tidslag, ned og ned, og befandt mig til sidst i Mexico før kolonitiden. Jeg sad i et stort rum, hvor solen strømmede ned gennem et halvtag. Der duftede krydret. Min gamle ungdomskæreste var der også. Jeg forstod, at det var et tidligere liv. Jeg svævede ligesom op og så det hele fra oven og kunne se en lille by med pyramider og paladser. Jeg hørte også nogle stemmer, der kaldte på mig. De føltes velkendte og lød, som om de var af flydende sølv. De sagde, at jeg skulle komme til Mexico, til fejringen af den nye æra den 21. december 2012. Pludselig var jeg tilbage i soveværelset. Fuldstændig målløs. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Jeg vidste, at jeg havde fået et glimt af et tidligere liv, og at mine forfædre havde talt til mig. Det var så syret og slog benene væk under mig og alt, hvad jeg tidligere havde troet på.

Tog til Mexico

Laura besluttede sig for at gøre, som stemmerne sagde, og prøve at komme til Mexico. Den 21. december 2012 blev udråbt af nogle til at være datoen for jordens undergang. Det var den dato, mayaernes kalender sluttede, så mange mente dengang, at en ny tid var på vej. Det var den også for Laura.

Clairvoyanten Anna tog med til Mexico, og her insisterede hun på, at de skulle rejse fire timer væk fra Izamal, ud til en særlig strand, som hun kaldte ”magisk”.

– Da vi besøgte en pyramide tæt på stranden, fik jeg en stærk følelse af at have været der før. På trods af, at det så ganske anderledes ud end i mit syn fra meditationen.

På stranden satte Anna samme aften et interimistisk alter op med sten, krystaller og en engel. De satte sig og mediterede, og Anna påkaldte de kosmiske kræfter. Mens de sad i koncentreret stilhed, ramte en sølvflamme pludselig havets overflade. Så kom der én til og én til, og store flammer af sølv dansede hen over vandoverfladen. De blev ved og ved. Anna mente, det var en form for højfrekvent energi, tegn fra kosmos om, at andre intelligenser eksisterede derude. Jeg var igen fuldstændig målløs. Og i vildrede om, hvad jeg skulle tro – for hvad var det dog, jeg havde set?

Hjemme i Danmark igen måtte journalisten i Laura undersøge, hvad de sølvflammer var. Hun researchede og talte med en professor i teoretisk fysik. Han mente, at der kunne være tale om fænomenet morild, som er selvlysende alger, der kan få det til at se ud, som om havet lyser eller glimter.

– Men de her glimt kom fra oven og ned. Og når jeg googlede billeder af morild, så det ikke sådan ud. Jeg kontaktede også hotellet og spurgte, om de havde oplevet morild på den strand før. Det havde de ikke. Samtidig var timingen også utrolig. Så jeg er ikke overbevist om morild-forklaringen.

LÆS OGSÅ: Tre simple råd: Sådan stopper du tankemylderet, inden du skal sove

Besøg af en engel

Oplevelsen var bare en ud af mange, der åbnede Laura for det spirituelle. Hun oplevede efterfølgende flere andre tidligere liv, blandt andet et liv i middelalderen, hvor hun døde af høj feber og kvælningsfornemmelser.

Hun har også oplevet at få besøg af en engel under en meditation. Pludselig kunne hun se og mærke englens blafrende vinger, der var lette som en kolibris.

– Den kom med det mest vidunderlige lys, som en salig fryd – ja, der må en bibelsk beskrivelse til. Jeg har aldrig prøvet at tage stoffer, men måske er det sådan, det føles at være høj på heroin. Det var frydefuldt, og englen kom for at støtte mig i en tid, hvor jeg følte mig alene, fortæller hun.

Laura havde nemlig brudt venskabet med sin clairvoyante veninde. Hun havde brug for at frigøre sig og gå sin egen spirituelle vej. Den førte hende en dag tilbage til stranden i Mexico, hvor hun havde set sølvflammerne på vandet. Denne gang var det familieferie med børnene – og alligevel skulle hun lige forsøge at få kontakt den sidste aften på stranden. Denne gang ramte meteorlignende kugler havoverfladen ad flere omgange, de kom parvis to og to. Hendes yngste søn så det også.

– Det gjorde mig glad helt ind i sjælen, for nu vidste jeg, mit hjerte var åbent. Jeg var overbevist.

De mange overnaturlige oplevelser og indsigter har fundamentalt ændret Lauras verdensbillede og indstilling til livet.

– Mærkeligt nok har alle de historier og identiteter fra tidligere liv gjort mig bevidst om, at jeg ikke er min historie, som udefra set ser sådan ud: vokset op med min far, min mor forlod os, da jeg var to. Fraskilt, enlig mor til to drenge og journalist. Det er ikke, hvem jeg er, jeg er nået frem til min inderste kerne. Jeg hviler mere i mig selv og tør fylde mere i mine tætte relationer. Jeg er heller ikke så bange for døden mere, for jeg véd, den ikke nødvendigvis er endegyldigt farvel. Jeg tror nu på, at vi kan ses igen med vores kære.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også