Kvinde i badedragt fra Junarose
Selvudvikling

Læserne svarer: Glæder du dig til at hoppe i badetøjet?

7. juni 2017
af Christina Forsberg
Vi spurgte jer kære læsere om I glæder jer til at hoppe i badetøjet. Læs svarene her.

De fleste af os forfrosne nordboere elsker sommerens varme, sol og badeture. Men elsker vi også at vise kroppen frem i badetøjet? Og er vi til bikini eller badedragt? Det spurgte vi jer kære læsere om. Se svarene her.

- Jeg elsker at bade, elsker sommeren, solen, stranden, og jeg kunne aldrig finde på at hoppe i andet end en bikini. MEN – jeg er glad for, at vores sommerhus ligger til en stille, ikke overfyldt strand, for fluepapiret er ikke mig. Jeg har dage, hvor jeg ser alt for oppustet ud og er bange for, at mine drenge tror, de skal være storebrødre, når de ser mig halvnøgen – men det bliver faktisk lettere og lettere at holde af min krop, jo ældre jeg bliver. Og det i sig selv er jo herligt!

Miriam

LÆS OGSÅ: Klar til ferie? 17 lækre badedragter

- Jeg er vild med sol og sommer og elsker at ligge i solen ved poolen og læse en bog, når jeg er på ferie. To graviditeter og overgangsalderen har sat sine spor, og jeg kan da godt se, at der er kommet lidt (for meget) form på, men det har jeg efterhånden lært at leve med. Selv om intentionerne er der, får jeg aldrig taget mig sammen til lige at smide de der 5 kilo. Jeg bader aldrig i badedragt, altid i bikini – for så bliver maven også brun.

Katrine

- Jeg ville ønske, at jeg kunne være fløjtende ligeglad, men det er jeg ikke, så jeg gruer for badesæsonen. Ikke at jeg er den store vandhund, men det kunne være rart at få dyppet tæerne lidt. Håber, jeg har modet til at hoppe i badedragten til sommer. Jeg ejer ikke en bikini.

Marianne

Læs også: Jeg har en bikinikrop - og det har du også

- Sommeren er herlig, og det bliver en badedragt, jeg hopper i. Jeg har både børn og børnebørn, og jeg kan godt leve lykkeligt uden en solbrændt mave. Til gengæld bader jeg året rundt.

Lone

- Jeg ser SÅ meget frem til sol og sommer! Jeg hopper i bikinien, da jeg synes, solbrun glød klæder mine kurver, så det er med at vise lidt hud, solen kan fange. Og det gode ved at blive ældre er, at man bliver ligeglad med, hvad der anses for o.k. eller ej. Så på med bikinien!

Louise

- Af en eller anden grund har det gjort en stor forskel, at jeg har fået børn. Det er, som om det ikke længere betyder helt så meget, hvordan min krop ser ud – men mere hvad den kan. Det er egentlig utroligt befriende – og faktisk noget, der først går op for mig, nu hvor I spørger.

Anne

Læs også: Læserne fortæller: Kropskommentarerer fra vildt fremmede

- Jeg elsker at bade og må indrømme, at jeg ikke tænker ret meget over, hvilken type badetøj jeg har på – dog bruger jeg aldrig badedragt, fordi jeg bliver så kold på maven. Jeg synes, det er helt forfærdeligt at købe bikini, så jeg ender ofte med at købe nogle stykker uden at prøve dem først og så vælge den, der sidder mindst dårligt …

Mette

- Jeg glæder mig altid til sommer. Alle er sødere om sommeren, og jeg elsker at være ude i haven og selvfølgelig også være på stranden. Og jeg vil gerne have brun mave, så jeg tager bikini på, for selv deller og strækmærker har fortjent lidt sol.

Lise

- Jeg tager det på, jeg føler mig godt tilpas i. Jeg tænker da på, hvordan jeg ser ud, men ikke på grund af hvad andre ”måske måske” tænker, men fordi jeg godt kan lide at se pæn ud.

Karin

Læs også: Tips til at vælge den rigtige bikini til dine kurver

- Bikini, tak. Har købt en badedragt for to år siden. Aldrig brugt, den er tværstribet, men det er IKKE derfor! Tror egentlig, jeg bare gerne vil have sol på maven. Der er også noget bøvl med brysterne i en badedragt, de kommer let til at søge mod navlen. Man får klart en pænere kavalergang med en god, støttende bikinitop. Jeg glæder mig vildt til badesæsonen. Sol, varme, lidt farve på huden og lunere vinde gør bare noget godt ved min krop, så jeg føler mig bedre tilpas i den (mere sexet, men det siger jeg ikke til nogen). En let sarong er fantastisk sammen med en bikini. Og en stråhat. Og frække solbriller. Og lak på tæerne. Hvis man så også lige retter ryggen, kommer man aldrig til at ligne en undskyldning for sig selv. Uanset delleformen!

Kirsten

- Jeg kan slet ikke vente, til badesæsonen starter! Så kan jeg nemlig endelig vise min flotte blomstrede retrobikini frem. Det der med blufærdighed er ikke noget, jeg kender til, så min mave skal bare så hurtigt som muligt ud og nyde solens stråler – også selv om jeg aldrig får trænet mig ”bikiniklar”.

Line

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også