Det mærkeligste, jeg har hørt!
Selvudvikling

Læserne fortæller: Det mærkeligste, jeg har hørt!

22. november 2016
af Redaktionen
De kan komme fra fremmede, fra venner, bekendte, autoriteter eller fra familie. De mærkelige kommentarer, der får os til at rulle med øjnene eller flække af grin. Vi har bedt vores læsere give deres bud på det mærkeligste, de har hørt, og det er blevet til finurlige, små historier. Læs - og grin med.

"Ud af det blå sagde min veninde pludselig følgende en dag vi drak kaffe: ”Du ligner virkelig en islandsk pony” – hvad skal man dog sige til det? Tak eller?"

- Marie

”Hvorfor ser du så sammenbidt ud? Du har ikke engang mit lem i munden endnu” – sagt af fremmed mand på bar."

- Claudia

”Jeg ser også lige så godt i mørke, som jeg gør uden lys ” – sagt af buschaufføren, da jeg bare ville købe en billet."

- Marianne

Læs også: Hvordan opfatter andre dig?

"Sagt af japaner i Australien: ”Jeg kan se på din tommelfinger, at du har svensk afstamning.”

- Camilla

”Altså, det er ikke sådan, at jeg elsker dig eller noget i den dur, og jeg ville da blive ked af det, hvis du døde.” Sagt af en gammel bekendt."

- Nadia

"På en bøssebar spænder en meget fuld bøsse ben for mig, alt i mens han tager mig på maven og siger ”baby?” Jeg var alt andet end gravid og meget chokeret over hændelsen."

- Karen

”Jeg bliver aldrig rigtig våd, når jeg går i bad” sagt af en ekskæreste."

- Laura, 42 år

Læs også: Hvad er forskellen på en sociopat og en psykopat?

”Ja, jeg har jo altid syntes, at du havde sådan en smerte i dit blik” – sagt af en bekendt, jeg ikke havde set i flere år og som jeg tilfældigt mødte en aften i byen."

- Natascha

”Du har godt nok det største hoved, jeg nogensinde har set!” Sagt af et fremmed barn i bussen."

- Line

”Maskinen er frosset fast!” Sagde min gynækolog til mig da han var i gang med at fryse nogle celleforandringer væk fra min livmoderhals."

- Andrea

”Dorthe, jeg tror, du ville være god til at passe kalve.” Sagt af en fyr på en bar. Måske en scorereplik. Den virkede ikke, men sød var den da."

- Dorthe

"Er en gang blevet spurgt af en fyr, hvor meget mine bryster vejer. Det var virkelig mærkeligt. Og han havde meget svært ved at forstå, hvorfor jeg ikke havde vejet dem, når nu de var så store. Jeg tænkte, at her har vi manden, der ved præcis, hvor lang hans penis er, og hvad den vejer."

- Pernille

Læs også: 10 tips: Sådan håndterer du kritik

"Mens jeg stadig læste, arbejdede jeg en kort overgang for min eks’ ven i en spillehal. Sådan en med enarmede tyveknægte. Engang kom der en ung fyr sådan lidt ”christiania-agtig” ind. Jeg lagde mærke til ham, fordi han så meget anderledes ud end det resterende klientel. Han satte sig ved en af maskinerne og gik i gang med at spille. Pludselig kom han op til mig og sagde: ”Du hedder Maria, og du vinder 3.000 kr. i dag”. Begge dele viste sig at være rigtigt, og den dag i dag har jeg ikke luret, hvordan han bar sig ad med det."

- Maria

Ringede til politiet for at få lavet et nødpas som 25-årig. Jeg spurgte, hvad det krævede. ”115 kr., et pasbillede og fuldmagt fra dine forældre”. Jeg har åbenbart en meget lys stemme.

- Maria

”Vidste du, at de smukkeste mennesker er dem, der er meget symmetriske? DU er virkelig asymmetrisk” – sagt af neurolog ved en undersøgelse på Rigshospitalet.

- Camilla

Læs også