https://imgix.femina.dk/media/0022c2d9f55b4a999c2babe70d81c9c6.jpg
Selvudvikling

Kvinder hader bilforhandlere

4. maj 2011
af Pressemeddelelse
Kvinder er med til at tage beslutningen ved tre ud af fire bilkøb, men vil ifølge amerikansk undersøgelse hellere have en rodbehandling end besøge en bilforhandler.

Kvinder er attraktive for landets bilforhandlere. Mere end hver femte kvinde i Danmark lever alene, og kvinder i faste forhold har ved tre ud af fire bilkøb afgørende indflydelse på, hvilken model der kommer til at holde hjemme i indkørslen.

I fire weekender i juni tilbyder SMC-Biler derfor danske kvinder at stifte nærmere bekendtskab med en helt ny Volkswagen, der bliver bragt lige til døren.

Det er ikke længere sådan, at biler kun sælges til mænd. Kvinder har afgørende indflydelse på, hvilken model der kommer til at holde hjemme i indkørslen. Det står bare ikke lige på kvinders top tre at besøge bilforhandlere i weekenden, siger Lars Simper, adm. direktør i SMC-Biler.

Med fuld tank
SMC-Biler har nu taget konsekvensen og tilbyder med konceptet 'Alle fortjener en fridag' kvinderne at få en bil til prøvekørsel bragt til hjemmeadressen med fuld tank, et picnic-tæppe og en opfordring til at tage en tur ud i det blå.

Vi vil gerne give mulighed for, at kvinderne kan tage sig en fridag og prøve bilen i omgivelser, de synes om. Vi bringer derfor vores biler hjem til kvinderne og opfordrer til at køre ud i naturen og nyde dagen sammen med veninder, den udkårne eller hele familien, siger Lars Simper.

Tag manden med til Wolfsburg
Blandt de kvinder over hele landet, der efterfølgende beskriver deres dag på smc-biler.dk vælger SMC-Biler en vinder, der kan se frem til et lækkert ophold på hotel Ritz-Carlton i Wolfsburg med forkælelse, spa og uovertruffen gastronomi - og mulighed for en tur på Volkswagens fabrik i Wolfsburg.

- 'Alle har ret til en fridag' konceptet er tiltænkt kvinder. Men vi glemmer aldrig mændene, så den heldige vinder kan naturligvis tage en mandlig ledsager med, som også får mulighed for at se fabrikken i Wolfsburg. Her er der nok til at holde drengerøve beskæftigede i flere timer, fortæller Lars
Simper.

Tilmelding: Hvis du ønsker at få en bil bragt ud fra en af de 13 SMC-forhandlere skal du blot tilmelde dig på smc-biler.dk. Der vil blive trukket lod blandt de tilmeldte om prøveturene i de cirka 100 biler, der er til rådighed per weekend i hele landet.

Konkurrence: Blandt de deltagere, der efterfølgende beskriver forløbet af deres fridag, præmierer vi den bedste historie. Præmien er en tur i den nye Passat til Wolfsburg med luksushotel, lækker mad og mulighed for at besøge Volkswagen-fabrikken i Wolfsburg

Tidspunkt: Du kan få bilen bragt ud fire lørdage i juni - den 4., 11., 18. og 25 juni. Bilen skal afleveres hos SMC-Biler igen søndag mellem 10-11.

Tilbuddet om prøvekørsel er ikke forbeholdt kvinder For yderligere oplysninger, kontakt Claus Bendsen, 20 26 32 96

Læs også