https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/primaer_qdk_recipesforselflove.jpg
Selvudvikling

Kender du denne Instagram-profil? Den vil gøre din dag bedre

11. februar 2019
af Christina Forsberg
foto: Instagram @recipesforselflove
@recipesforselflove hylder kvindeligheden og mangfoldigheden med moderne illustrationer, der samtidig giver dig et klogt og kærligt budskab, du kan tænke over. Vi elsker dem!

Instagram får ofte skylden for at gøre vores selvværd ringere, men måske følger du de forkerte profiler? For der er masser, der booster humøret og giver os vise ord med i bagagen. @recipesforselflove er en af dem.

Bag de flotte illustrationer og skarpe budskaber står forfatteren Alison Rachel, og billederne kan også ses i hendes to bøger Recipes for Self Love I og II. I et interview med Marie Claire fortæller Allison Rachel, at illustrationerne er blevet til efter et ønske om at ruske lidt op i mainstream-medierne og den sociale, daglige uretfærdighed, hun ser.

- Jo mere usikker du er, desto flere penge og mere tid føler du, at du skal bruge på at ”fikse” dig selv. Skønhedsmyten er en løgn, der særligt influerer på kvinder. Den siger, at kvinders værdi er bundet op på, hvor smuk samfundet dømmer hende at være, intet andet. Denne myte bliver bekræftet alle steder i samfundet. Vi lærer den som unge, og den bliver banket ind i os, mens vi vokser op (…) At praktisere selvkærlighed er en konstant rejse, ofte svær, og vi kan ikke altid finde ud af det, men det er totalt belønnende og det hele værd at gøre det, lyder det fra Allison Rachel.

Læs også: Tjek dette kroipspositive manifest

Og lad os nu se eksempler på ”Recipes for Self Love” – opskrifter på selvkærlighed:

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også