https://imgix.femina.dk/media/97cf8494f1c447feb875d53fe837a6ae.jpg
Selvudvikling

Kaya Brüel er stadig vild med dans

21. oktober 2011
af Webredaktionen
Foto: All Over Press og Marianne Leth
Kaya Brüel har som bekendt været med i vild med dans 2011 - her kan du se en masse skønne billeder af smukke Kaya i de mange fantastiske kjoler hun har danset i

Vi kender Kaya Brüel som skuespilleren, sangerinden og sangskriveren, der både har udgivet en perlerække af albums og som er tonet frem på skærmen i flere danske film og tv-serier.

Derudover har hun sammen med veninderne Sofie Lassen-Kahlke, Trine Gadeberg og Anne Louise Hassing lavet det populære show City Singlerne, et show hvor alle Kayas skuespils, sang og sangskrivende talenter kommer til udtryk. Showet er vist rundt om i hele landet til stor begejstring for publikum og anmeldere.

Og i vild med dans 2011 kunne hele Danmark også følge hende og hendes dansepartner Steen Lund i 8. sæson populære program. Her røg de desværre ud efter en meget flot præstation i 8. liveudsendelse. Vild med dans 2011 var det første år havde 12 deltagere i stedet for 10, så det var bestemt en flot præstation af Kaya og hendes dansepartner.

Se de mange billeder af smukke Kaya Brül og hvordan de mange imponerende fra vild med dans 2011 kjoler bliver svunget rundt herunder.

Læs også