https://imgix.femina.dk/media/685c482ee7f34c429031cf27f23e7004_1.jpg
Selvudvikling

Jeg har en drøm

27. oktober 2011
af Camilla Kjems
Ja, faktisk har jeg mange drømme. Rundrejse i USA, eje et sommerhus, en vild shoppetur - uden økonomisk loft og at kvinder i den moderne verden bliver ligestillede og aldrig mere skal reduceres til sex

I have a dream. Ja, faktisk har jeg mange drømme. Om at tage en måned til USA og rejse rundt med familien i en autocamper. Om en dag at blive den stolte ejer af et sommerhus med havudsigt og sidde og læse massevis af bøger til lyden af havets brusen. Om bare én gang i mit liv at kunne få lov til at tage en vild shoppetur - uden økonomisk loft. Om, at alle børn i verden får en rask og kærlig barndom - og at kvinder i den moderne verden bliver ligestillede og aldrig mere skal reduceres til (og ikke mindst sælges til!) sex.

Lyder det lige lovlig ambitiøst? Tjaaa ... for ikke at sige en pose meget blandede bolsjer. Men sådan er livet jo. Den ene dag kan man sukke efter yndlingssweateren, man bare MÅ eje, og den næste dag være optændt af en indre ild over et emne, der virkelig gør én rasende. Eller trist. Sådan havde jeg det efter at have læst denne uges FEMINA. For efter at have glædet mig til bøgerne på side 36, sukket over tøjet på side 56, grædt med moderen på side 90 og drømt mig en tur over Atlanten på side 96, gik jeg i gang med temaet om prostitution.

Det emne har jeg virkelig svært ved at finde en klar holdning til. For hvor gerne jeg end vil kriminalisere enhver mand, der over for sig selv og samfundet kan forsvare rimeligheden i at købe en kvinde, så er emnet så langt mere kompliceret end som så. For det handler jo ikke kun om sex. Det handler også om nogle tragiske skæbner, der (måske) ikke har andet valg. Og et behov og et problem, der - ifølge alle undersøgelser - ikke kan ties eller forbydes ihjel. Men debatteres skal det, for noget skal der da gøres! Hvad, kan du på side 40 få de kloge damer, Karen Thisteds og Suzanne Bjerrehuus', bud på. Interessant!

Velkommen til et FEMINA, der spænder vidt. Fra det ydre til det indre. Fra det banale til det dybt alvorlige. Så sæt dig ned, læs med, nyd inspirationen, og dan dig dine egne meninger. FEMINA er "til alle de kvinder, du er". Også den eftertænksomme og engagerede.

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også