Ibi Støving
Interview

Ibi Støving åbner op: Min mor døde i mine arme

4. november 2021
af Line Frandsen, Se og Hør
Foto: Kasper Wenstrup
I 2010 mistede tv-vært Ibi Støving sin mor, og nu afslører Ibi, at hun havde sin mor i armene, da hun trak vejret for sidste gang.

Denne artikel blev første gang udgivet hos Se og Hør.

Som bare 35-årig mistede tv-vært Ibi Støving sin mor til kræft tilbage i 2010.

Under kræftforløbet og til det allersidste passede Ibi sin mor – og nu afslører tv-værten, at hun havde sin mor i armene, da hun trak for vejret for sidste gang.

I det nye program ”Linse på tur” mødes Ibi med Linse, og det er under en intim samtale, at Ibi åbner op om moderens død og det sidste farvel:

– Hun døde sgu i mine arme, og det fuckede med mig i sindssyg lang tid. Det var crazy også netop, fordi jeg stod med hende alene. Jeg havde ikke rigtig nogen til at hjælpe mig, fortæller en tydelig berørt Ibi og fortsætter:

– Der var ikke rigtig nogen, der tog mig efter. Der blev jeg sgu også en hård hund, siger hun.

Ibi Støving har tidligere fortalt til femina, at hun havde en helt særlig måde at bearbejde sorgen på.

– Jeg løb det maraton i Berlin, lige da min mor døde, simpelthen for at få kanaliseret sorgen ud fysisk. Det er ekstremt hårdt at løbe et maraton, når éns mor lige er død, men det ville jeg hellere end at flugte ind i usund melankoli.

– Jeg satte hårdt mod hårdt. Jeg græd hele vejen. Det var én stor sorgtur på 42 kilometer. Jeg var selvfølgelig overhovedet ikke færdig med at græde, da jeg var færdig med at løbe, men du ved … det var ligesom okay. Godt nok.

Læs også