https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/taet-paa-dig/2012/09/1239-brystkampagne/1239-brystkampagne-art.jpg
Selvudvikling

Helt almindelige bryster

26. september 2012
af Webredaktionen
Foto: PR
Kvinderådet har netop lanceret en Go-card kampagne for ”bryster made by nature”. 17 par helt naturlige bryster skal i den forbindelse åbne vores øjne for brysters mangfoldighed.

De findes i et utal af former og størrelser - kunstige og ægte. Med store brystvorter og små brystvorter. Med tyngde - eller uden tyngde.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/70181e615d374d8d851c1154fbdc9759.jpg

Nu vil Kvinderådet slå et slag for "almindelige" bryster i en ny postkortkampagne. Det bliver i form af Go-cards, hvor 17 helt almindelige par bryster skal åbne vores øjne for brysters mangfoldighed.

Kampagnen skal sætte fokus på det faktum, at kun de færreste kvinder ligner reklamernes unge, photoshoppede og seksualiserede kvindekrop. Men den idealiserede krop bliver et ideal, som mange kvinder måler sig med.

4 nøgne mænd: Sådan har vi det med vores krop

En brystoperation er ikke et par nye sko

Også det faktum, at en enkelt kirurg har forsøgt at sælge brystoperationer gennem busreklamer - som var det et par nye sko - har været en medvirkende årsag til kampagnen.

Kvinderådet håber at lægge op til debat om reklamepåvirkningen af kvinders selvværd.

- Vi ved, at alt for mange piger og unge kvinder er utilfredse med deres kroppe. Så vi vil gerne slå et slag for helt almindelige bryster. Og vi vil opfordre alle, unge som gamle, til at elske de bryster de har, siger Kvinderådets forkvinde Randi Iversen.

Du finder Go-card'et på caféer og lignende steder.

Læs også: Linse Kessler - "Jeg synes selv, jeg er blevet en dejlig person"

Læs også