Soulmate
Selvudvikling

Har du mødt din soulmate?

19. august 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Intet er tilfældigt. Heller ikke dine møder med andre. De betyder noget, de kan gøre en forskel, og møder du din soulmate, vil du vil altid bære mødet med dig – uanset hvad du vælger at bruge det til. Læs sidste nyt fra coach og clairvoyant Gitte Sparsø. Om øjne, energier og dybe sandheder.

I min forrige klumme talte jeg om øjnene, sjælens spejl. Jeg talte om tilfældige møder, hvor du kan føle, du genkender et par øjne du ser ind i, selv om du aldrig har mødt personen før.

Forestil dig, at du netop oplever sådan et møde, hvor du ser ind i et par øjne. Du har aldrig mødt personen før, men dybt i din sjæl og i dit hjerte genkender du øjnene og sjælen, og du genkender energien. Du genkender den ganske særlige stærke energi, der strømmer mellem den pågældende og dig.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Sandhed

Det føles som dyb sandhed, ro og er fuldkommen fredfyldt, også selvom hele dit indre kan føles som et oprørt hav, fordi du er overrumplet af oplevelsen.
Du er ikke i tvivl. Det møde er ganske særligt, og du har et dybt ønske om at lære dette menneske bedre at kende til trods for, ay du ved og føler i din sjæl, at du kender dette menneske - og det på trods af, at I aldrig har mødtes før… i dette liv.

Disse møder sker ofte, når du mindst venter det og kan fuldkommen overrumple dig. Du kan føle dig forsvarsløs og forsøge at flygte, fordi du på ingen måde kan få det til at passe ind i dine nuværende rammer i dit liv, og hvad du lige nu forstår om livet.

Intet er tilfældigt

Du kan frygte, at det vil få katastrofale følger, hvis du følger dit hjerte og sjæl i dette møde. Du kan forsøge at tage afstand og flygte, men du vil aldrig glemme mødet, uanset hvor meget du øver dig i at fortrænge det.
Intet er tilfældigt, heller ikke dine møder med andre.

Møderne opmuntrer dig til udvikling i dit liv og forsøger at vise dig, at du kan se og forstå dit liv fra dit hjerte og ikke udelukkende fra dit intellekt.
Møderne er dybest set altid en oprigtig hjælp til dig, hvilket du måske ikke bemærker, før du er vel igennem og har opdaget, indset og forstået hvorfor, mødet skulle finde sted.

Møderne kan handle om alt lige fra ny kæreste/ partner, nyt job, ny bolig, nye venner… du vil indse og opdage med tiden, hvorfor møderne indtræffer.

Genkendelse
Lad os antage, at mødet handler om din soulmate. Du møder dette menneske, du aldrig har set før, alligevel har du en dyb, dyb følelse af, at du genkender.

Du føler fra første blik et dybt nærvær, omsorg og kærlighed, som ikke kan beskrives - det føles. Du kan ikke beskrive følelsen, men stol på og hav dyb tillid til din følelse, dine følelser fortæller altid sandheden.

Uundgåelige møder
Vær ikke i tvivl, ganske som du på ingen måde er i tvivl, når du mærker sult i din mave, at du har brug for søvn, at du fryser, eller du har det for varmt.
Din følelse er stærk og kraftfuld, din mave bobler livligt, og du føler en dyb kærlighed. En dyb kærlighed til et menneske, du aldrig har mødt før.

Når først dette møde er indtruffet, kan det aldrig slettes fra dit hjerte eller din sjæl. Du vil altid bære det med dig.
Om du har det fornødne mod til at følge det, du føler i dette møde, eller om du frygtsomt fastholder dine vante velkendte rammer og forsøger at udsætte det uundgåelige … dét er op til dig.

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø,
Coach, foredragsholder og forfatter

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også