https://imgix.femina.dk/media/df38e8d04a294269945d50bb0dc3ecc1.jpg
Selvudvikling

Han går lige i underlivet …

5. juli 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Han er manden bag trommerne i D.A.D. Han mestrer de fleste instrumenter, han synger superfedt, og så er han aktuel med singlen Body Talk, der rammer lige dér, hvor den skal …

Navnet er Laust Sonne. Han er lidt den danske udgave af Prince. Typen, der kan lidt af hvert på alverdens instrumenter, og som oven i købet kan synge, skrive sange, producere skidtet og se godt ud imens.
Og hvis du ikke har lyttet til Sonnes egen musik før, er det måske nu, du skal gi' det et skud. Der er i hvert fald dømt mellemgulv og Body Talk på hans nye single, der vil puste liv i både dansegulve og kvindekroppe.

Forførende flamme ...
Selv kalder han musikken for håndlavet, elektronisk popmusik med direkte forbindelse til mellemgulvet, og dét er vel ikke så dårligt på en halvsløj sommeraften.
"Sangen handler om en rigtig femme fatale, man vil gi' hvad som helst for at få fingrene i," siger Sonne om remixet af Body Talk, der har været i hænderne på remixeren bag Katy Perrys smashhits.
"Men man ved selvfølgelig, man brænder sig noget så eftertrykkeligt på hende," siger han og garanterer i øvrigt, at han ikke har planer om at brænde drengene i D.A.D, men bare laver sine soloting ved siden af. En slags dobbelt op på Laust Sonne. Og tak for dét, Laust.

Hør en af Laust Sonnes sange, Spell On You, her

Vind koncertbilletter!

Gå ikke glip af Pernilles klumme! Læs med her!

Tjek shoppen!

Læs også