Landevej
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Tør du tage det første skridt?

17. februar 2015
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Vær ikke bange for at tage det første skridt hen imod noget nyt. For selvom du måske ikke ender dér, hvor du troede, så ville du sikkert nødigt undvære rejsen derhen. Læs coach og clairvoyant Gitte Sparsøs indspark her …

Er der noget, du af hjertet ønsker, er det op til dig at tage de nødvendige initiativer og samtidig have tillid til, at universet eller livet tilbyder dig den hjælp og støtte, du har brug for. Det er ikke altid det samme, som du mente, du ønskede dig.

Det kan også tænkes, det ikke kommer i form, du havde forestillet dig, men på sigt opdager du formentlig, at det blev lige, som det skulle være…. og det kunne du på ingen måde forestille dig, da du igangsatte dit initiativ.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
"Midnatsblå tanker"

Se mere på www.gitte.net

Rejser begynder med det første skridt
Sommetider kan du føle, det er fuldkommen uoverskueligt at nå derhen, hvor du så inderligt ønsker at komme… men jeg vil mildt minde dig om, at alle rejser, store som små, begynder med det første skridt.

Når du lige lader dine tanker gå tilbage i liv, det være sig 2 dage, 2 uger, 2 måneder eller 2 år…. og du tænker på, hvad du ønskede for dit liv… blev det så, som du forestillede dig det eller blev det meget bedre, end du havde forventet?

Langsomt eller hurtigt
Vi opfatter sommetider tiden som noget, der går langsomt og sommetider som noget, der går hurtigt.
Forsøg om du formår at give slip på tiden og være i dette nu … og lyt til stilheden. Stilheden kan inspirere dig til ideer og bringe dig svar.

Din intuition
Derfor, når der er noget, du af hjertet oprigtigt ønsker, kan jeg opmuntre dig til at vove at tage det første skridt på din rejse, have fokus på, hvor du gerne vil hen, og trygt overlade det til nuet, livet og din intuition at vejlede dig. Pludselig vil du opdage, du er dér, hvor du havde brug for at være.

Paulo Coelho har formuleret det meget tankevækkende:

"Mange gange har det forkerte tog bragt mig til det rette sted".

Jeg ønsker dig rigtig god rejse.

Hjertelige tanker,
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Læs også