Hvordan skal dit liv være?
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Hvordan skal dit liv være i 2015?

8. januar 2015
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
”Vi er opdagelsesrejsende i livet”, skriver coach og clairvoyant Gitte Sparsø i denne uges indspark. Så hvad vil du opdage i 2015?

Vi er blot i begyndelsen af januar måned og jeg fornemmer allerede dejligt forår. Jeg mærker den spirende boblende, livlige, glade, forventningsfulde fornemmelse af forår i sjælen.

Lyset har været ganske særligt denne morgenstund, luften dufter vidunderligt af det spæde forår, græsset er grønt og ser frodigt ud… Og jeg har allerede været udenfor for at få et glimt af den første erantis, der dog endnu ikke er brudt op igennem jordoverfladen.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
"Midnatsblå tanker"

Se mere på www.gitte.net

Måske er det blot min forelskelse, der fuldkommen bobler i min sjæl… jeg er blot forelsket … Jeg er forelsket i livet, der har så meget fantastisk at byde på og som er så herligt at opleve og sanse.

Vi er opdagelsesrejsende i livet
Jeg forestiller mig, at vi tiltrækker dét, vi har brug for, for derigennem at udvikle os og give os nye indsigter. Derfor kan der opstå situationer eller oplevelser, som kan undre og overraske os, men jeg forestiller mig, at alt sker af en årsag og det er udelukkende op til os selv, hvem og hvad vi vælger til i vores liv.

En kære veninde har udtrykt det glimrende ved at sige:
"Vi er opdagelsesrejsende i livet".

Lyt, lyt, lyt
Forestil dig, at du stopper op, giver slip på dit mylder af tanker, der kan føre dig fuldkommen på afveje, sænker skuldrene, trækker vejret dybt og lytter til din sjæl.

Finder du det vanskeligt at lytte til sjælen, fordi der af forskellige årsager er for meget "støj" i dit liv, kan du indledningsvis lytte og koncentrere dig om din vejrtræning.

Sommetider skal der så uendeligt lidt til, førend du kan begive dig ud af den vej i livet, du af hjertet oprigtigt ønsker. Din vej og din rejse begynder dér, hvor du er tro og loyal mod, hvad dit hjerte oprigtigt fortæller dig.

Det er udelukkende dig, som tillader hvem og hvad du giver plads til i din tilværelse. Det er udelukkende dig, som beslutter, hvilke tanker du vil give opmærksomhed og næring.

>> Hvordan bliver dit 2015? Tjek dit årshoroskop her

Græsset kan være grønnere på den anden side
Julen er bl.a. fejring af lyset, i nytåret reflekterer vi over året, der gik og året, som kommer, hvor vi i vores refleksion måske opdager, at græsset absolut kan være grønnere på den anden side. Nej, vil nogen måske sige, græsset er på ingen måde grønnere på den anden side.

Forestil dig at græsset faktisk er grønnere på den anden side, for græsset gror dér, hvor du vander det.

Til tider kan du være i en situation, det være sig f.eks. job eller parforhold, hvor du længe har mærket, du ikke trives. Dine længsler bliver ikke indfriet, du græder mere end du ler, du er mere trist end du er glad, du har mistet din energi og det er ikke længere muligt for dig at vande græsset dér, hvor du er.
Trods alle dine anstrengelser magter du det ikke længere. På et tidspunkt når du din grænse og lytter du ikke til din grænse, kan du måske opleve at din krop fortæller dig, at din grænse er nået.

>> Hent gratis Gitte Sparsøs nye bog, "Midnatsblå tanker! her

Dit 2015
Er du i en situation, du ikke trives med, bringer det ingen udvikling at blive stående. Så fortsætter du blot med at være i den pågældende situation, der dræner dig, bringer dig mistrivsel eller gør dig ked af det.

Bevæger du dig derimod fremad i den retning, som dit hjerte oprigtigt fortæller dig, du skal, vil du tiltrække udvikling og formentlig den nødvendige forandring, du har brug for og som danner god mening for dig - selvom du måske først opdager på et senere tidspunkt.

Søren Kierkegaard engang skrev så klogt: "Alle ønsker udvikling, ingen ønsker forandring".

Hvad ønsker du for dit 2015 ?

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Læs også