gitte sparsø
Selvudvikling

Gitte Sparsø: Dine svære beslutninger

26. januar 2015
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Når vi skal træffe valg hér i livet, peger hjertet ofte på én vej, vi skal følge, mens frygten peger på en anden. Hvad skal vinde? Hjertet eller frygten. Få coach og clairvoyant Gitte Sparsøs indspark her …

Sommetider, når du skal træffe et valg, kan du blive i tvivl om hvilken vej, der kan være rigtig for dig.
Du kan have indre dialoger og samtaler med dig selv om, hvilket valg du skal og bør træffe. Dit hjerte og din sjæl kan fortælle én vej, dit ego og tanker en anden.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
"Midnatsblå tanker"

Se mere på www.gitte.net

Forestil dig, du beslutter, at i dette nye år vil du udelukkende følge dit hjerte og træffe dine beslutninger oprigtigt fra hjertet, uden hensyn til din eventuelle frygt, der kan forsøge at "forgifte" og overtale dig til en anden retning.

Forestil dig, at når du er oprigtig overfor dig selv og mærker dine beslutninger, også når de er særligt vanskelige at træffe… men alligevel godt kan blive i tvivl, fordi du lytter til frygten.

Dit hjerte kender dit sande svar

Har du overvejet, at dit hjerte altid kender det sande svar for dig?

Sommetider svigter modet til at træffe beslutninger med hjertet, fordi frygten truer dig. Frygten kan også introducere dig for skyldfølelse. Frygten kan bilde dig ind, at du aldrig får en ny mulighed, hvis du siger fra.

Frygten kan tage så meget af din energi. Den kan fuldkommen dræne dig, således du føler, du ikke længere magter eller har det fornødne overskud til at træde væk fra det, der ikke gør dig godt.
Jo mere du lytter til din frygt, jo mere næring får den og din frygt vil stortrives i bedste velgående. Vil du tillade det?

Kærlighed og frygt

Du kan derimod vælge at give næring til dét i dit liv, som du mærker gør dig godt, som gør du er glad, at du trives, som medfører, at du føler balance og ro i din sjæl… og at du sover godt :-)
Forestil dig at kærlighed er det modsatte af frygt? Hvad vil du tillade bestemmer i dit liv og hvad vil du give næring: Frygt eller kærlighed?
Beslutninger, du træffer med hjertet, fortryder du sjældent.

>> Hent gratis Gitte Sparsøs nye bog, "Midnatsblå tanker! her

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Læs også