https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-6-kopi-2_2.jpg
Selvudvikling

Forårskåd i klædeskabet

17. februar 2011
af Camilla Kjems
Glæden ved at pakke vintertøjet væk og igen trække i muntre farver virker nærmest rituel på mig og kan være med til at kickstarte mit forårshumør

Farver og striber! Er der noget bedre efter en nærmest ufattelig lang vinter? Forårets tøj er på vej ud i butikkerne, finanskrisen er på retur, og det betyder - endelig! - farvel til sort i sort og goddag til knaldfarver, blomster og vaskeægte westernstil. Og åh, hvor vi trænger! For selv om vi nordboere (eller de fleste af os i hvert fald) elsker årstidernes skiften, bliver længslen efter lyset, varmen og farverne nærmest fysisk, når vi når dette tidspunkt af året.

Og her KAN moden altså noget ... Glæden ved at pakke vintertøjet væk og igen trække i muntre farver virker nærmest rituel på mig og kan være med til at kickstarte mit forårshumør - også selv om temperaturerne nogle gange lader vente lidt på sig.

Personligt vil jeg rigtig gerne springe ud i foråret 2011, iført den fantastiske kjole fra By Malene Birger på side 71 eller den pink sag fra Vero Moda Very på side 74 (begge fra ugens FEMINA). Hvilket look der skal være med til at kaste forårsstemning over dig og dit garderobeskab, har du rig mulighed for at finde ud af i denne uges nummer af FEMINA, hvor du får hele 49 sider med sæson-ens lækreste kjoler, bluser, blazere, bælter, cardiganer, kjoler, skjorter, toppe, bukser og meget mere ... Enjoy!
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også