https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/januar/overskud-prim.jpg
Selvudvikling

Få mere overskud i hverdagen!

2. januar 2013
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Vil du gerne i gang med en masse nye ting, men er du altid for træt til at gøre noget ved dem, når du endelig kommer hjem? Så kan Carl-Mars bog ”Hemmeligheden bag personligt overskud” hjælpe dig. Få den gratis hér!

Kæmper du også med at finde overskud til alle de ting, du gerne vil? Slankekur, nytårsforsætter, træning, hobbier, lege med børnene og alt det der? Så er du bestemt ikke alene.

"Flere og flere mennesker i den vestlige verden får et mindre og mindre personligt overskud i en ung alder. Årsagerne er mange, og måderne at komme problemet til livs på er for mange mennesker et ukendt område. De fleste mennesker ved godt, hvorfor de bliver mere og mere energiforladte i en ung alder, men hvad skal man gøre ved det uden at komme til at kede sig ihjel?", fortæller Carl-Mar Møller i forordet til sin bog "Hemmeligheden bag personligt overskud", som du lige nu kan downloade gratis hér på Oestrogen.dk.

"Bogen her handler om, hvordan man får energi igen, og derfor slipper for at komme på medicin eller få fysiske og psykiske problemer, som er svære at slippe af med igen (…) Når vi har haft et sammenbrud eller er blevet over 40 år, begynder det at gå op for mange, at de har spildt mange år af deres liv på noget, de troede, var lykken. Ofte bliver mennesket påvirket til at tro, at lykken er en fysisk ting uden for dem selv, men heldigvis opdager nogle, at lykken er en tilstand inden i mennesket og ofte opstår, når de store krav og forpligtigelser aftager", skriver Carl-Mar videre i sin bog, som kommer med både inspiration og en række konkrete anvisninger til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Bogen "Hemmeligheden bag personligt overskud" er på 145 sider, og du kan

downloade den gratis hér

***

Få flere gratis bøger fra Carl-Mar hér

Husk også at besøge hans hjemmeside www.carl-mar.dk

Er det blevet tid til at smide et par kilo? Besøg vores Slankeklub hér

Læs også