https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/juli/lifewaveqprim.jpg
Selvudvikling

Er du mere sensitiv end andre?

17. april 2015
af Malene Fich Weischer
Er du allergisk eller reagerer du kraftigere på dine omgivelser end andre gør? Det kan linjerne i din hånd svare på. Læs med her og se, hvad du skal kigge efter.

En hånd og dens linjer kan fortælle rigtig meget om, hvem vi er som personer. Det mener i hvert fald håndlæser Krumme Fredberg. Linjerne kan fortælle om din personlighed og er du til en professionel håndlæsersession, kan linjerne danne udgangspunkt for en videre snak om dine muligheder, styrker og svagheder hér i livet.

sensitiv

Foto: Krumme Fredberg

Allergilinjer

- På billedet kan du se dét, som kalder allergilinjerne. De er meget almindelige og rigtig mange af os har dem, fortæller Krumme, og fortsætter:

- Du kan have en enkelt allergilinje eller du kan have flere, og de kan være både tykke og tynde. På nogle kan de endda være lidt svære at se, så brug lyset og vip hånden frem og tilbage og se, om ikke de dukker op. De skulle meget gerne ligge ude på ydersiden af din hånd – modsat din tommelfinger.

Læs også: Elsk dine sensitive sider

Hvordan reagerer du?
Linjerne kaldes allergilinjerne, fordi de kan fortælle, at du er allergisk overfor dyr eller fødevarer, men de handler ikke kun om den slags allergi.

- Allergien er bare at du reagerer meget følelsesmæssigt på stemninger, følelser og energier. Har du mange linjer, reagerer du kraftigt.Linjerne viser, at du reagerer meget følelsesmæssigt på stemninger, følelser og energier. Har du mange linjer, reagerer du kraftigt. Du mærker hurtigt andres følelser og bliver påvirket af stemninger. Det kan være når du handler ind eller er på arbejdet. Det kan være derhjemme med familien eller når du ser en film eller fjernsyn.

Har du derimod ikke så mange linjer, reagerer du ikke så voldsomt.

Læs også