Er du introvert, kan du måske genkende disse tre ting
Selvudvikling

Er du introvert? Så er du ofte god til disse 3 ting

27. februar 2018
af Margrethe Vadmand
foto: Panthermedia
De seneste 10 år har der været øget fokus på at være introvert i en tid, der hylder ekstroverte. Men faktisk er der også mange fordele ved at være introvert. Her er tre eksempler på ting, som introverte ofte er bedst til:

3 ting, som du ofte er god til som introvert

God til dybe samtaler

Smalltalk er ofte noget af det værste for en introvert, som ofte finder det svært og formålsløst. Introverte er til gengæld gode til at føre dybe, meningsfulde samtaler, fordi de af natur er intelligente, empatiske og forstående. Deres rolige udstråling gør deres samtalepartner tryg og får ham eller hende til at åbne og betro sig.

God til at knytte bånd til dyr

Noget ved de introvertes kropssprog og nærvær tiltrækker dyr, og derfor er introverte ofte gode til at berolige et nødstedt dyr. Nogle introverte har en tendens til at foretrække dyrs selskab frem for de fleste menneskers. De kan føle, at dialogen med dyr er enklere og uden skjulte dagsordener.

LÆS OGSÅ: Test dig selv: Er du introvert?

God til at tage tid til at hvile

Rejser, fester, middage og andre ting, vi fylder fritiden med, kan gøre, at vi ikke er udhvilede efter weekenden eller ferien. Introvertes skærpede sanser gør, at de skelner skarpt mellem hvile og aktiviteter, der tærer på deres energi. De har brug for tid til at genopbygge energi og lade krop og hoved komme sig efter megen aktivitet med andre mennesker, og derfor er de ofte bedre til at prioritere tid til at lade op.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200.jpg

Læs også